Hur du köper Blaupunkt Bilhögtalare

Blaupunkt varumärket känns igen från en blå prick, men bilens högtalare som erbjuder Blaupunkt är tydlig på grund av sin stil, design och kvalitet, för att inte nämna deras betalningsförmåga. Här är en guide till att köpa Blaupunkt bilens högtalare från olika serier erbjuder Blaupunkt. Instruktioner
1

Prova Velocity Blaupunkt serieform. Dessa högtalare är byggda för att leverera så mycket makt som möjligt, så om du letar efter ljudstyrka utan att offra tydlighet, är Velocity-serien där du ska börja. Det finns komponenter och koaxialhögtalare alternativ i Velocity Series, samt en 10-tums eller 12-tums subwoofer.
2

Betrakta Velocity 2Go högtalarsystem från Blaupunkt för flexibla alternativ. I bilen, hastigheten 2Go fungerar som en kraftfull aktiv subwoofer, men det går längre än så. Du kan ta enheten ur bilen överallt och använda den som ett högkvalitativt ljudsystem. Det kan lägga till duns till din bil, och det kan göra dig till festens med full frekvens kapacitet.
3

Kolla in TH-serien från Blaupunkt för kompakt design och elegant högtalare. Högtalare i TH-serien är strömlinjeformade för att underlätta installationen och ändå producera ljud. Den basreflex subwoofer i TH-serien är bara 71 mm i höjd och har enkel installation. Det finns både komponent-och koaxialhögtalare i TH-serien.
4

Titta på GT-serien från Blaupunkt om du är på en bit av en budget. GT-serien är det värde från linje som har modern design och ljudkvalitet utan att köra upp prislappen. Återigen kan du hitta komponenter och koaxial högtalare i denna linje, och det är ett bra alternativ för en prisvärd komponent lösning. GT-serien erbjuder också en subwoofer box, en subwoofer rör enheten och några andra modeller av subwoofers.
5

Lägg lite muller till din bil utan att offra utrymme med en Blaupunkt Overdrive subwoofer. Överväxeln subs använder sonic tefat teknik som resulterar i subwoofern endast är 2 inches djup vilket gör den idealisk för en bil eller lastbil med begränsat utrymme. Det finns en 10-tums modell och en 12-tums modell i OD-serien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80411.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.