Hur du ansluter Subs i bilen

Koppla ihop subs i bilen är ett bra sätt att ge den lägre delen, eller basljud som din musik i allmänhet saknar utan subwoofers. Trummor, elbas och ljudeffekter allt ljud bättre med lite bas. Saker du behöver
Drill
stjärnskruvmejsel lite
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
Installera din Subs
1

tråd Run högtalare inuti kapsling. Längst ner på den sub låda, kommer du ha någon form av kontakt (de varierar beroende på kapsling) som tillåter dig att köra tillräckligt högtalarkabeln från kontakten till subwoofern. Det är mycket lättare att använda för mycket tråd än för lite, eftersom du inte kommer att se det i alla fall när du installerar subs.
2

Anslut högtalarkabeln till kontakterna på subs. Kom ihåg, positiv till positiv och negativ till negativ. Se till att du har en tight passform, och att du kan ge högtalarkabeln ett ryck i båda ändar (sub och lådan) och det kommer inte att dra loss.
3

Put sub i de därför avsedda hålen i skåpet rutan.
4

hjälp av en borrmaskin och en stjärnskruvmejsel bit, börja skruva sub i inneslutningen. Det finns hål i den yttre kanten av sub, och dessa är de som du kommer att använda för att köra skruvarna. När du skruvar subs in, byter den dekorativa yttre höljet av sub om den finns. Det är i allmänhet en plastring för att täcka skruvhålen.
5

Anslut kablarna till din förstärkare. Fäst dem positiv till positiv och negativ till negativ, se till att du har rätt kanal ansluten på rätt plats. Den vänstra sub är vänster kanal, och den högra sub är din rätt kanal.
6

Säkerställa en tight passform på alla dina kontakter. De flesta sub eller amp problem faktiskt orsakas av glappkontakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81259.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.