Hur koppla in en CD-spelare i en Honda

Installera en CD-spelare i en Honda bil, startar lastbil, SUV eller van, med val av eftermarknaden CD-spelare som passar i stereo docka av Honda. Honda bilar är utrustade för att hantera enkel-DIN stereo enheter. Single-DIN stereoapparater är 2x7 inches och kommer att passa in i instrumentbrädan på din Honda med hjälp av en planskiva adapter eller installation sleeve. Använd en adapter kablage att överbrygga eventuella ledningar skillnader mellan fordonet och den nya CD-spelaren. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel bända verktyg
kryssmejsel
Honda /Acura stereo monteringssats
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven på Honda för att få tillgång till batteriet. Lossa den negativa klämman batterikabeln med en 10 mm nyckel. Flytta Hondas batterikabeln från den negativa batteripolen tills CD-spelaren är installerad.
2

Använd ett bända verktyg för att ta bort klockan montering på toppen av stereo beklädnaden. Ta klockan, dra ut ledningarna strömförsörjning från baksidan av enheten och ta bort skruven bakom klocka med en Phillips-skruvmejsel.
3

Ta bort de två skruvarna i botten kanten av den kåpa som omger Honda stereoanläggning. Ta tag i panelen längst ned och dra bort den från instrumentpanelen för att avslöja stereo fäste.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo och skjut enheten från stereon dockan. Koppla stereo kablar anslutna till baksidan av fabriken däck. Koppla den svarta antennkabeln från uttaget på höger sida av stereons baksida.
5

Infoga Honda /Acura stereo install kit fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan. Skjut satsen i dockan tills den låses på plats.
6

Skjut installationen hylsan och den nya CD-spelaren, i det övre facket för Honda /Acura install kit. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framsidan av instrumentbrädan.
7

Anslut Hondas stereo ledningar i kabelnätet adaptern leda kontakter. De plastkontakter från stereo ledningar passar i kontakterna på adaptern som visas i adaptern handbok.
8

Plug ledningsnätet leder till motsvarande uttag på baksidan av CD-spelaren. Anslut antennkabeln till FM-antenn uttaget på höger sida av CD-spelarens baksida.
9

Skjut den nya CD-lagret i installationen hylsan tills den låses på plats.

10

Byt kåpa över stereon och skruva i de två skruvarna i nederkant av panelen. Sätt tillbaka skruven på baksidan av batteriluckan. Anslut strömkabeln på baksidan av klockan och byt klockan i mitten av instrumentbrädan panel.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt Honda batteriets negativa pol. Dra åt klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81466.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.