Hur man tar bort en 2000 Honda Civic Stereo

Den 2000 Honda Civic kom med endast en grundläggande stereo eller cd-spelare finns som en option. Fordonets ägare kanske vill uppgradera in-dash enhet att lägga Bluetooth, en MP3 eller ens en DVD-spelare. För att göra övergången, har den gamla stereo till tas bort så en ny kan installeras i dess ställe. Stereo installation kan vara dyrt, vilket leder många Civic ägare att prova på att ersätta deras hemma. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag och set parkeringsbromsen. Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
2

Öppna handskfacket, skjut in den tunna väggen i handskfacket nära botten och fria den från hållplatsen stötfångare för att ta bort det helt.
3

Ta bort de två skruvarna i streck nedanför cigarettändaren med en Phillips skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna inuti handskfacket hålighet.
4

Använd Phillips skruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna som håller nedre vänstra instrumentpanelen på plats. Skruvarna är placerade i mitten av den övre delen av panelen och de nedre hörnen. Dra på instrumentpanelen för att ta bort den. Ta bort mässing skruven i det övre högra hörnet av kaviteten, nära rattstången.
5

Dra ner på vänster och höger sida av instrumentpanelen nedanför stereon för att frigöra det. Dra ut cigarettändaren kabeln från baksidan av panelen och sedan ta bort panelen helt.
6

Ta bort de fyra skruvarna från botten av stereo fäste med en hylsnyckel. Koppla den bruna och ljusblå kabelhärvorna från baksidan av stereon genom att dra isär dem. Dra stereo och klimatpanelen framåt för att ta bort det.
7

Koppla den kvarvarande ledningarna från stereon. Skruva loss stereon från instrumentpanelen bezel med hylsnyckel dra sedan stereo gratis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81948.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.