Hur man installerar en ICOM 2200H i en Nissan Titan

Nissan Titan är bolagets full-size pickup. Den finns i två hjul eller fyra hjul versioner enhet, standard eller King Cab och lång eller kort säng. ICOM 2200H är en mobil CB-radio som sänder på 65 watt på 40 kanaler. Eftersom ICOM är utformad för användning med luft medborgaren bandet vågor, lägga denna enhet ger dig en extra nivå av kommunikation utan att behöva riskera använda mobiltelefon eller eventuella biljetter. Saker du behöver
Borrmaskin
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Radio Bracket
1

Placera fästet på sidan av mittkonsolen , precis till vänster eller höger sida av radion. Markera de fyra kvarhållande skruvhålen på sidan av panelen, hålla radion vinkelrätt mot golvet i lastbilen. Borra hålen och sätt i de fyra skruvarna, med brickor, för att montera fästet på konsolen.
2

Placera radion i hållaren och passa in monteringshålen på radion med hålen i fäste. Använd de fyra skruvarna för att fästa radion till fästet.
3

Justera vinkeln på radion i konsolen till önskad inställning genom att trycka på framsidan av radion antingen till vänster eller höger. Addera antennmast
4

Placera den magnetiska basen på antennen på taket eller strax bakom hytten på metalldelen av flaket. Kör antennkabeln ner och bakom skjutbara fönster Titan och igenom.
5

Kör kabeln till mittkonsolen, placera tråden under trim och mattor att dölja det.

6

Trä tråden på baksidan av radion och lokalisera antennuttaget. Anslut antennkabeln till enheten på den dedikerade porten.
Batteri och radio Wiring
7

Anslut DC konverter adapter i den lilla kontakten på basen av bakre vänstra sidan av ICOM 2200H. Var noga med att ansluta den röda klämman till den röda terminalen och den svarta klämman till den svarta terminalen.
8

Öppna huven. Gå in i lastbilen och skjut adapter kablar genom den lilla konsolen hålet som leder till motorrummet. Har en vän klocka för trådarna som de tråd igenom, placera en gummigenomföring över dem och dra dem upp till batteriet. Skjut gummigenomföringen i hålet på lastbilen för att förhindra trådarna från gnugga mot metallen kanten av hålet.
9

Placera den röda tråd kontakten från adaptern på röda batteripolen och den svarta sladdkopplingsdonet till den svarta batteripolen. Säkra anslutningar och stäng huven.
Prova och justera
10

Starta motorn och slå på radion. Slå ICOM 2200H kanalen ratten till önskad kanal.
11

Efter radion tillverkarens anvisningar, skicka ut ett test meddelande till en annan radio på samma frekvens och be om en överföring check. Vänta på svar, vilket indikerar att radion fungerar.
12

Välj andra kanaler och upprepa överföringen testet. Också testa utbudet av radion, som i allmänhet är två till fem miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82613.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.