Hur du ändrar en stereo i en Mercury Sable

För nästan tjugo år, var Mercury Sable en häftklammer bland medelstora USA-tillverkade sedaner. Både sedan och kombi (lades till senare) kom utrustade med relativt enkla stereoanläggningar. Sable ägare som vill ha fler funktioner och kraft från sin bilstereo kan välja en eftermarknad uppgradering. Du kan välja att ha din Sable stereo ersätts av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller så kan du byta det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver Begagnad Ford DIN borttagning verktyg
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla den negativa batterikabeln från den negativa ledningen av Mercury Sable. Använd en kryssmejsel för att lossa klämman på kabeln och ta bort den från den negativa inlägg. Sätt in de två Ford DIN demonteringsverktygen
2

i hålen staplade vertikalt på vardera sidan av Mercury stereo ansikte.
3

Dra utåt på de verktyg en gång införda, och sedan dra stereo från instrumentbrädan med ens kraft på båda sidor.
4

Koppla de viragrupper ansluten till baksidan av fabriken stereo. Dra varje tråd grupp av vit plast bindemedel.
5

Anslut viragrupper till ett kabelnät adapter. Sätt en fronten adaptern i öppningen kvar av den borttagna fabriken stereo. Mata adaptern ledningsnätet genom baksidan av fronten adaptern.
6

Anslut adaptern ledningsnätet leder till nya stereon. Skjut eftermarknaden enheten i facket från fronten adaptern. Skjut stereo i instrumentbrädan tills den är jäms med trim av fronten adaptern.
7

Anslut den negativa batterikabeln till Sable batteri. Placera kabelns klämma runt den negativa batterikabeln post och dra åt den med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80840.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.