Hur du köper Alpine Bilhögtalare

Alpine Electronics erbjuder eftermonterad utrustning bilstereo som du kan använda för att förvandla din bil till en konsertsal. Alpine bilens högtalare kommer i flera kvalitet modeller som par väl med de flesta bilstereo. Oavsett om du har en av de berömda alpina huvudenheter, eller din egen favorit märke, kan du använda Alpine bilens högtalare att söta upp ljudet. Instruktioner
1

Kolla in Type-R-högtalare från Alpine för den ultimata kvaliteten. Komponent högtalare har separata bas-och diskanthögtalare så att du kan separera de låga och höga frekvenserna och komponera en klar, djup ljudbild. Alpine erbjuder några olika komponenter alternativ som kommer med ett par bashögtalare, diskanthögtalare och delningsfilter.
2

Satsa på koaxialhögtalare från Type-R-serien för den bästa balansen mellan ljudkvalitet och kostnad. Koaxial högtalare har diskanter monterade på bashögtalare så ljudkvaliteten kan minskas jämfört med komponent högtalare. Alpine koaxialhögtalare är väl utformade, dock, och du kommer inte att förlora massor av kvalitet. Type-R koaxialhögtalare är high-end alternativ för koaxialhögtalare från Alpine.
3

Shop på en budget och prova Type-S-högtalare. Alla Type-S-högtalare är koaxial och medan de inte kan vara lika bra som Type-R-högtalarna, de är förmodligen en förbättring över fabriken högtalarna i bilen. Det finns 2-vägs och 3-vägs högtalare i Type-S-serien och en del kostar mindre än $ 100.
4

Rock din bil med en subwoofer från Alpine. Alpine erbjuder många subwoofer alternativ, i 10, 12 och även 15 inches. Alpine erbjuder även en subwoofer som utnyttjar Linear Array Transducer (LAT) teknik som kan producera stora mängder bas utan att ta upp så mycket fysiskt utrymme som traditionella subwoofers.
5

Kontrollera att du har allt annat du måste dra full nytta av dina högtalare, som förstärkare och enheter huvudet. Alpine erbjuder alla tillbehör du behöver med dina högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80408.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.