Cerwin Vega Stroker Box Specifikationer

Cerwin-Vega betraktas som en ledare inom den mobila bilstereo industrin på grund av sin historia av tillverkning högpresterande utrustning ersättare ljud. Cerwin-Vega mobila linjeingång är igenkännbar för den röda gummi Cerwin-Vega logotyp placerad i surround. Den Cerwin-Vega mobil ljudingång innehåller förstärkare, högtalare och subwoofer, inklusive Stroker 120 serien subwoofer. Allmänna specifikationer

Cerwin-Vega 120 serien Stroker Voice Coil Sub-woofer är tillverkad av hårdplast, högtalarkonen är svart och och rött. Vega klarar 200 watt. Vega har en förseglad volym av 1,0 cu. ft när de installeras i en högtalare fäste, och har en ventilerad volym på 1,75 cu. ft om otätad och installeras. Vega Sub-woofer har en montering diameter av 11 inches och ett monteringsdjup på 6,37 inches.
Extrafunktioner

Cerwin-Vega 120-serien har ett glimmer- förstärkt polypropylen skelett kon, en funktionsduglig och utbytbar högtalarkonen, en tung gauge aluminiumram, ett U-Term högtalarterminal, dubbla 3-tums talspolar och 1200 watt RMS effekttålighet. Den Cerwin-Vega 120 serien subwoofer finns i 2 ohm eller 4 ohm.
Audio Integration

Cerwin-Vega 120 serien subwoofer är en del av Vega Mobile komplett bilstereo linje. Den 120-serien sub-woofer är ofta ihopkopplade med andra Cerwin-Vega Stroker ljudprodukter. Möjliga produkt ligaspel inkludera att matcha en förstärkare, såsom Stroker 1000 watts förstärkare, med en uppsättning matchande högtalare, såsom VMAX högtalare-komponent-system. Tillsammans kan dessa produkter utgör en integrerad högpresterande Cerwin-Vega bilsystemet ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82098.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.