Hur Wire en 4-Channel Amp

En 4-kanals förstärkare kan du ansluta flera högtalare grupper till samma förstärkare. Du kan dela upp signalen uppsving från förstärkaren för att driva eftermarknaden högtalare och subwoofers. Anslutning av förstärkare till fordonet kräver att du upprätta en oberoende kraftkälla. Använd ett kit förstärkare ledningar för att etablera nätaggregatet och anslut förstärkaren till fabriken huvudenheten. Du kan välja en professionell installation eller spara arbetskostnaden och göra det själv. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
kit Förstärkare ledningar (ringkabelsko, strömkabel, jordkabel) katalog Drill
gummigenomföring
kabelstammen adapter
Korskopplingskablar

Visa fler instruktioner
1

Lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med en 10-mm skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och ställ det åt sidan, bort från terminalen. Lossa bulten på den positiva batterikabeln klämma med skiftnyckel och ta bort kabeln från terminalen.
2

Placera klämman på batteriets pluspol post och ersätta den positiva klämman batterikabeln över ringen terminal. Ta bort säkringen från ringen terminalens säkring slot och hålla den redo för senare återinsättning. Anslut strömkabeln från förstärkaren kabelsats in i ringen terminalen.
3

Hitta öppningen i bilens brandvägg som leder in i kabinen. Om ingen öppning är närvarande eller finns, borra en öppning i brandväggen för att dra kabeln nätaggregatet i kabinen. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda nätkabeln från potentiellt taggiga kanter på hålet i brandväggen.
4

Flytta till insidan av bilen och ta bort fabriken stereo efter anvisningarna i bilens reparationshandbok. Gemensamma åtgärder för att ta bort fabriken stereo innefatta att ta bort instrumentbrädan panel med en kåpa borttagningsverktyg, sedan skruva in skruvar som håller stereoanläggning i stereo montering dockan med en skruvmejsel eller hylsa och spärrskaft.
5 < p> Skjut stereo från stereo fästet tills kabelanslutningar finns på baksidan av stereoanläggning. Koppla stereo ledningarna från uttagen på baksidan av fabriken stereoanläggning.
6

Anslut ledningar factory stereo-kontakter i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av fabriken stereo däck. Anslut kopplingskablarna in de tillgängliga avledningar av kabelnätet adaptern. Följ färgkoda eller förkortningar på ledningarna korrekt anslutning kopplingskablarna. Konsultera kabelhandboken sele adaptern om ledningarna själva inte ger tillräcklig vägledning.
7

Mata patchkablar genom baksidan av bilens stereo docka och dra dem ner i foten-väl av passageraren sida av fordonet. Skjut tillbaka fabriken stereo till stereo docka och byta några skruvar eller bultar för att säkra den i stereo fäste. Byt instrumentbrädan paneler enligt anvisningar från bilens reparationshandbok.
8

Förlägg patchkablar från mul-väl till det bakre lastutrymmet eller bakluckan på bilen. Dra nätkabeln från förarens sida av fordonet till den bakre lastutrymmet.
9

Anslut elkabeln till ineffekt på fyra-kanals förstärkare. Anslut kopplingskablarna in i signalingångar på förstärkaren. Hitta en skruv eller bult i det bakre bagageutrymmet av fordonet som är direkt ansluten till fordonets ram. Anslut jordpunkten på fyra-kanals förstärkare på skruven eller bulten direkt kopplad till ram eller chassi fordon med en jordkabel ingår i förstärkaren kabelsats. Återgå till bilens batteri.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på den negativa effekt negativa batteripolen inlägget. Dra åt bulten på den negativa batterikabeln klämma med en skiftnyckel. Skjut tillbaka säkringen i säkringshållaren kortplatsen på ringen terminalen. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82699.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.