Hur du köper en Eclipse Enhet Bil Head

Eclipse är en ledande tillverkare av produkter bilstereo. Företaget tillverkar allt från högtalare och förstärkare till enheter bil huvudet. Här är några olika huvudenheten alternativ som Eclipse erbjuder och även vad du behöver veta innan du köper en Eclipse-enhet bil huvudet. Instruktioner
1

Tänk på Eclipse CD1000 eller CD2000 för en prisvärd uppgradering till din nuvarande bilstereo. Dessa modeller har inte alla alternativ för de högre slutet modeller, men de har uppgraderingar såsom möjligheten att spela MP3-och WMA-CD-skivor som många fabriksinställda bilen huvudenheter inte funktionen. De har också förmågan att driva mer komplexa högtalarsystem, så om du är på en budget, är detta ett bra ställe att börja.
2

Prova Eclipse CD3100 ger ökade anslutningsmöjligheter. Den CD3100 har möjlighet att ansluta till en iPod, CD-växlare, satellitradio och HD-radio. Den CD3100 har även en löstagbar frontpanel för stöld fast besluten, en 3-bands parametrisk EQ och en crossover kontroll. Du kommer att spendera mer för att köpa en CD3100 än du skulle på CD1000, men de nya funktionerna gör det till en bra middle-of-the-road alternativet från Eclipse.
3

Kolla in CD5100 för ljudfunktioner och mer. Den CD5100 har alternativ för att förbättra ljudet, USB-anslutning och en löstagbar ansikte. Men den största försäljningsargument för CD5100 är området Shot-funktionen. Area Shot är ett navigationssystem som är inbyggd i din Eclipse huvudenhet. Du kan köpa en GPS-enhet för din huvudenhet som gör det möjligt att följa din resa i realtid och ger dig vägbeskrivning.
4

Köp en Eclipse CD7100 för den ultimata funktioner och anslutningsmöjligheter. De CD7100 har en färg Organic EL-display med området Shot navigering. Det har en 11-bands parametrisk EQ, tidskontroller justering, en USB-anslutning och AUX-ingång, en tvilling säkerhetssystem och mer. Du kommer att få betala mer för denna modell än de andra, men de nya funktionerna kan kompensera för det om du har den budgeten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80409.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.