Hur man installerar en Delco Radio

Delco tillverkare radioapparater , CD-spelare och andra tillbehör till de flesta GM-fordon . Dessa stereoapparater är fordonets specifika , vilket innebär en stereo för en Pontiac Grand Prix kommer endast att fungera i det fordonet . Lyckligtvis har många olika modeller av Delco radioapparater är tillgängliga för varje fordon . Så om du vill uppgradera din fabrik stereo men inte vill göra en hel del egna arbete , att köpa en uppgraderad Delco radio är ett bra alternativ . I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Chevrolet Silverado , men processen är liknande för andra fordon . Instruktioner
1

Tryck ned pedalen parkeringsbromsen . Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till " på " läge . Starta inte trucken . Flytta kolumnen shifter till bottenläget . Luta rattstången nedåt med spaken på vänster sida av kolumnen .
2

Dra bezel som går runt radion och a /c reglerar med händerna . Lyft ramen upp på instrumentbrädan och ställ den åt sidan .
3

Håll flikarna på sidorna av stereon och dra fabriken radion ur instrumentbrädan . Koppla antennen och kablarna från baksidan , ta sedan bort stereon från bilen . Anslut Delco stereon i ledningsnätet och antenn , skjut in den i instrumentbrädan .
4

Skjut bezel tillbaka på instrumentbrädan . Flytta kolumnen shifter tillbaka in i parken och vrider lastbilen utanför .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81495.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.