Hur du ändrar en 1995 Cobra Mustang Radio

Den 1995 Ford Mustang Cobra var en av de snabbaste serietillverkade bilar byggda i Amerika. Cobra skilde sig från den standard Ford Mustang genom att erbjuda en mer kraftfull motor, mer aggressiv styling och uppgraderade stereo komponenter. Den 1995 Cobra kom standard med en AM /FM CD-spelare, som kan styra en eftermarknad eller fabriksinstallerad CD-växlare. Den Cobras stereo ingår också ett fabriksmonterat förstärkare för att ge en skjuts i signalstyrka till de högkvalitativa högtalarna. Byta 1995 Ford Mustang Cobra fabriksmonterade stereo kan hanteras av en person med lite tidigare bil ljudupplevelse. Saker du behöver
10-millimeters nyckel Begagnad Ford borttagningsverktygen
Kabelstam adapter
Aftermarket stereo med monteringssats (inklusive stereo monteringshylsan)
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Ford Mustang Cobra batteri, med 10-millimeters fast nyckel. Den negativa batterikabeln ansluts batteriet vid minuspolen till ramen eller bilens chassi.
2

Infoga Ford borttagningsnycklarna i de två hålen på vardera sidan av ansiktet av fabriken stereo. Dra verktygen mot vardera sidan av stereon för att frigöra den fjäderbelastade spärren inuti stereo montering dockan.
3

Dra fabriken stereo från instrumentpanelen samtidigt som den yttre spänningen på Ford avlägsnande verktyg.
4

Dra antennkabeln från baksidan av fabriken stereo. Antennkabeln är på den vänstra sidan av den bakre panelen av fabriken radio.
5

Dra tråden grupperingar för högtalare, strömförsörjning och förstärkare signalkablar från baksidan av stereon. Trådarna är grupperade tillsammans i vit plast bindemedel. Dra bindemedel från baksidan av stereon, inte ledningarna själva.
6

Sätt eftermarknaden hylsan stereo installation i vakanta stereo montering dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln igenom till framsidan av stereo montering dockan.
7

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till den nya stereon.
8

Skjut ny stereo i öppningen som den vakanta stereo montering dockan införas med installation ärm.
9

Placera den negativa klämman batterikabeln över den negativa batteripolen bly inlägget. Dra åt klämman till posten, med 10-millimeters fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81097.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.