JVC Pop Out Bilstereo Instruktioner

Många JVC bilstereo har en löstagbar "pop-out" fronten. Genom att lossa fronten när nödstoppet bilen, kan du ge sken av ett tomrum där stereon är belägen. Detta kan avskräcka tjuvar genom att antyda att bilen har ingen radio. Huvuddelen av utrustningen kvar i bilen, men den symbol som identifierar, glänsande trim med glänsande knappar och uttag kan tas bort och transporteras enkelt i en ficka eller väska. Instruktioner
1

Ta bort fronten genom att trycka på den vänstra nedersta knappen med tummen - det är märkt med en eject-liknande ikonen --- och sedan hålla upp till höger på frontpanelen med fingret, pressa fingret och tummen, ta tag i fronten mellan de två. Det kommer att låsa upp och den vänstra sidan kommer att bli fri från instrumentbrädan.
2

Dra den vänstra sidan av frontpanelen bort från instrumentbrädan med fingret och tummen. Fortsätt att dra tills den högra sidan lossnar också. Ta hela frontpanelen och placera den i en ficka eller väska.
3

Sätt tillbaka frontpanelen när han återvände till bilen. Håll fronten mellan fingret och tummen, tryck höger mot infattningen på instrumentbrädan. Skjut den vänstra sidan in med ett finger tills fronten låses på plats.
4

Vrid JVC pop-out bilstereo på med knappen eller ratten märkt "Power". Det kan märkas med den universella symbolen för makt, som är en cirkel med lodrät linje genom toppen, och kan delas med Source selector märkt, "Källa".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81951.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.