Hur du köper en Blaupunkt enhet bil Head

Blaupunkt ljudprodukter känns igen på sin signatur blå prick. Den blå punkten, vilket är vad Blaupunkt betyder på tyska, var en gång ett klistermärke för att beteckna kvaliteten på Blaupunkt produkter. Blaupunkt gör kvalitetsprodukter bilstereo som huvudenheter. Här är några saker att tänka på när du köper en Blaupunkt enhet bil huvudet. Instruktioner
1

Bestäm vilka funktioner du behöver din Blaupunkt bil huvudenhet att hantera. Blaupunkt gör huvudenheter kan spela CD-skivor, MP3-filer och även DVD-skivor. Funktionaliteten för huvudenheten kommer naturligtvis driva upp priset, men erbjuder Blaupunkt enheter kvalitetsprodukter huvudet för ett konkurrenskraftigt pris på alla modeller.
2

Shop på en budget. Blaupunkt erbjuder några huvudenheter som är prissatta runt $ 100 och erbjuder en del bra funktioner. Den Blaupunkt Bermuda MP36, till exempel, erbjuder CD-uppspelning, inklusive CD-R och CD-RW samt CD-skivor med MP3-ljud och har en valfri extra ingång. Den har även en löstagbar frontpanel, CD-växlare kontroller och mer.
3

Leta efter multimedia alternativ. Blaupunkt gör huvudenheter som kommer att spela upp MP3-och WMA-filtyper. Du kan också få Blaupunkt huvudenheter som har USB-ingångar, extra extra ingångar och iPod-kompatibilitet.
4

Kolla in Blaupunkt Long Beach DVD35 om du vill ha en DVD-kompatibel huvudenhet. Bilstereo nu inkluderar video så om du vill videouppspelning i din bil, är det Long Beach DVD35 vägen att gå. Det kommer att spela upp DVD-skivor i både DVD + /-R-och DVD + /-RW-format. Denna huvudenhet hanterar även CD, MP3 och WMA och mer.
5

Prova Blaupunkt Memphis MP66 för ultimat funktioner. Den Memphis MP66 är den dyraste Blaupunkt huvudenhet, men de funktioner gör den idealisk för någon som letar efter en huvudenhet som kan allt. Den kan automatiskt EQ sig till akustiken i din bil, ger dig kristallklar radiomottagning och låter dig ladda upp dina egna bilder för att anpassa ditt utseende. Den har USB-ingångar, extra ingångar och är kompatibel med många olika typer av media.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80407.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.