Hur du ansluter en Rockford Fosgate Kondensator

Rockford Fosgate tillverkar bil och marin ljudkomponenter. Rockford Fosgate tillverkar produkter såsom förstärkare, enheter huvud, högtalare, kabelsatser och kondensatorer makt. Rockford Fosgate kondensatorer fungerar i samverkan med externa ljudförstärkare att bibehålla elektrisk ström från fordonets laddningssystem. Eftersom externa förstärkare använder en stor del av makten från bilens elsystem när du skapar basfrekvenserna kommer kondensatorer lagra tillräckligt med kraft för att mata förstärkaren när det behövs. Laddning av kondensator uppstår när förstärkarens strömförbrukningen sjunker till normala nivåer. Saker du behöver
Grundläggande verktygssats
Wire pressning Tool Review ringkabelskor
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var att montera Rockford Fosgate Faskompensationskondensator . Montera kondensatorn inte mer än 18 inches bort från förstärkaren för att minimera effektförlusterna och ge gott om utrymme för ventilation.
2

ladda kondensatorn initialt genom att ansluta den till en 12-volts strömkälla . Anslut motsvarande negativa och positiva inlägg till de negativa och positiva strömkälla leder tills den gröna statuslampan på kondensatorn tänds.
3

Bryt huvudströmmen kabeln från förstärkaren eller ta bort säkringen för att förhindra kortslutning. Klipp av strömkabeln och lämnar en längd av tråd inte längre än 18 inches från förstärkaren med en avbitare och installera terminal ringar med hjälp av pressning delen av verktyget på båda ändarna som leder till förstärkaren samt tråden som leder till batteri.
4

Installera både positiva kablar som har ringen kontakter krymps på den positiva inlägg av kondensatorn. Dra åt låsmuttern med en lämplig storlek skiftnyckel.
5

Klipp en lämplig längd kalibrerad samma jordledaren används för förstärkarens jordanslutning och krusning på ringkabelskor till båda ändarna. Anslut ena änden av jordledningen till kondensatorn negativa inlägg.
6

Anslut den återstående änden av jordkabeln som leder från kondensatorn till en lämplig metall markyta på bilens kropp. Använda jordpunkten på förstärkaren fungerar.
7

Skär en tillräcklig mätare tråd för fjärrpåslagning på bly. Anslut kabeln från förstärkarens fjärrkontroll turn-on terminal till kondensatorn fjärrkontroll turn-on post.
8

Dubbelkolla alla kabelanslutningar, anslut nätkabeln förstärkaren ström till batteriet, startar bilen och slå på ljudsystemet. Framgångsrika anslutningar gör att lampan på kondensatorn för att slå på.
9

Vrid stereo volymen upp till genomsnittliga ljudnivåer och rotera kondensatorn känslighet justeras med hjälp av en liten skruvmejsel. Vrid justeringen moturs tills tre av indikatorn barer lysa, och vrid sedan medsols tills alla barer i mätning displayen lyser upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81398.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.