Hur man ansluter en stereo till en bil

Bilstereo entusiaster väljer ofta att byta ut sina däck stock stereo med en eftermarknad enhet. Medan många biltillverkare erbjuder valfria fabriksinstallerade stereoapparater för sina fordon, eftermarknad stereo ger kräsna ägare möjlighet att skapa ett stereosystem som bäst passar deras smak. Ofta en funktionsstörning lager stereo kommer att presentera en möjlighet att utforska nya stereo alternativ. När du har valt radion som passar dina behov och budget, installera däck själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Skiftnyckel
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
kit Stereo installation (specifik för din bil modell) katalog Antennadapter (GM fordon endast)
Visa fler instruktioner
1

Höja huven på bilen. Ta bort jordkabeln från batteriets minuspol. Använd en skiftnyckel för att lossa kabeln från den negativa batterikabeln och lägg bort den från batteriet.
2

Anslut tomgång stereo ledningar i stereo montering dockan till ett kabelnät adapter. Den stereo ledningar för din bil är konfigurerad att de exakta specifikationerna för den installerade fabriken stereo och alla stereoapparater alternativ som erbjuds av tillverkaren. Kabelnätet adaptern standardiserar mönstret för anslutning av ledningar till en eftermarknad radio.
3

Montera fronten adaptern i stereon dockan. Använd en monteringssats som är specifik för din bil gör om möjligt. Universal frontplatta adaptrar räcker men kommer vanligtvis inte ger den mest sömlösa möjliga passning. Skjut fronten adapter i dockan tills trim på adaptern är i nivå med den omgivande instrumentbrädan.
4

Placera antennen adaptern på FM-antennkabeln (för GM-fordon).

5

Anslut kablar till kabelnätet adaptern i baksidan av den nya stereon. Den stereo ledningar ansluts till uttagen på vänster sida av radions panel. Den antennkabeln ansluts till uttaget vanligt förekommande på den högra sidan.
6

Placera baksidan av den nya radion vid öppnandet av fronten adaptern. Skjut stereo rakt in i dockan tills den sitter ordentligt i instrumentbrädan. Vissa frontplatta adaptrar kommer snäpper på plats när stereon sitter, andra håll radion i genom friktion och kommer att vara helt insatt när ansiktet av stereon är i nivå med fronten adaptern trim.
7

Byt den jordade kabeln till den negativa batterikabeln och dra kabeln till posten med skiftnyckeln. Stäng huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81299.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.