1991 Chevrolet C1500 Bilstereo Instruktioner

Installera en stereo i en Chevrolet C1500 lastbil är enkelt eftersom det mesta av arbetet är redan gjort. Chevrolet lastbil kommer från fabriken med en radio som kan tas bort och bytas ut. En ny eftermarknaden radion behöver en adapter kit som kan köpas i alla bildelar butik. Använda adaptern tar alla gissa arbete ur denna procedur och gör installationen snabb och enkel. Saker du behöver
Tänger
trådanslutningsdon
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Köp en adapter kit på alla lokala bildelar butiker. Lastbilen är utrustad med en stereo kabelstam från faktorn. En adapter kit kommer att förhindra att behöva skarva in i fabriken ledningar för att installera en stereo.
2

skarva kablarna på adaptern till selen som medföljde radion. Crimp varje tråd genom att skära en fjärdedel av en tum av plast för att exponera tråden. Placera en kontakt på kabelnätet och hitta samma färg kabeln på adaptern ledningar. Placera tråden i den andra änden av kontakten. Tryck kontakten avslutades med en tång för att fästa ledarna. Vira kontakten med svart eltejp för att säkerställa att det inte lossnar. Upprepa detta steg för alla kablar på selar.
3

Trimma tråden tillbaka på några lösa eller bortsprungna trådar så det är inne i isolatorn. Detta kommer att förhindra oavsiktlig jordning av stereon.
4

Skjut husadaptern in till instrumentpanelen där fabriken stereo ursprungligen placerade. Huset kommer inte att kräva några verktyg som det låser på plats.
5

Ta den nya stereo huvudenhet nära instrumentbrädan så att trådarna kan anslutas. Sätt i adaptern kontakten till kontakten som kommer ut ur instrumentbrädan. Anslut antennkabeln i den lilla runda hålet på baksidan av stereon.
6

Push i stereo i till adaptern bostäder. Stereo låses på plats när den trycks in tillräckligt långt.
7

Vrid startnyckeln till startläge för att leverera ström till radion. Slå på radion och vrid den till olika radiostationer för att testa ljudet. Sätt i en CD-skiva om stereon är utrustad med någon för att säkerställa att den fungerar korrekt.
8

Stäng av trucken av när radion har testats.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82283.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.