Hur du köper Systems Bilstereo

Köpa ett system bilstereo är ett stort beslut och uppgradera fabriken stereo i din bil till en high-end bilstereo system kan vara överväldigande. Det finns några steg som kommer att göra att köpa en bilstereo lite lättare och att se till att du hamnar med en stereoanläggning du kommer att njuta. Instruktioner
1

Ställ en budget. Bil stereoanläggningar kan bli dyrt med alla de olika delar som utgör en stereo, så att sätta en budget för hela projektet är ett viktigt sätt att se till att du får det bästa erbjudandet.
2

Hitta komponenter som fungerar för biltypen. Inte alla huvudenheter kommer att passa i varje streck och inte alla högtalarsystem kommer att vara kompatibel med alla märken och modeller av bil. Du kan kontrollera vilka komponenter som är kompatibla med din bil online.
3

Analysera dina lyssningsvanor. Det är viktigt att veta vad du lyssnar på, när man lyssnar på det och hur man lyssnar på det, att noggrant välja det bästa stereon för dig. Om du reser mycket, kanske du vill överväga en satellit radiomottagare. Om du sitter i trafiken under din pendla, överväga ett system med adaptiv IF växling som kommer att skära ned på signalstörning. Om du gillar din musik högt, behöver du en kraftfull förstärkare och robusta, tydliga högtalare.
4

Plocka ut en huvudenhet. Huvudenheten är vad som kommer att gå i instrumentbrädan och kommer att erbjuda kontrollerna för din stereo såsom volym, balans och fade. Huvudenheten kommer också brukar hysa din radiomottagare och din mediespelare, t.ex. en CD-spelare. Se till att din huvudenhet har utgångar för en separat förstärkare. Också leta efter funktioner som en CD-växlare, grafisk display, avtagbar eller nedfällbara lock och andra funktioner som kan vara önskvärd för dig.
5

Hitta rätt förstärkare. Förstärkare är ofta försummas av system bilstereo, men för det mesta rent och kraftfullt ljud från din stereo du verkligen behöver en förstärkare. Se till att förstärkaren är kraftfull nog för att stödja dina högtalare men inte gå vägen överbord med strömmen. Se också till att du får en förstärkare med tillräckligt många kanaler för att hantera dina högtalare.
6

Köp bra högtalare för din bilstereo. Högtalarna är vad vänder den elektriska signalen till hörbart ljud så det är viktigt att de är av god kvalitet för att få det bästa ljudet. Se till att du högtalare kan hantera kraften från din förstärkare.
7

Bestäm vilken typ av högtalarinställning du vill. Fullregisterhögtalare erbjuder olika högtalarna i ett paket, såsom din diskant är monterade på din bashögtalare. Detta är bra för att ersätta fabriken högtalare eftersom du kan byta ut högtalarna på samma ställe. Komponent högtalare erbjuda bättre kvalitet genom att separera komponenterna så att du har separata diskanthögtalare och bashögtalare. Dessa kan vara svårare att installera, men kommer att ge dig bättre ljudbild.
8

Lägg en subwoofer för någon duns. En subwoofer kommer att föra fram de låga ändar musik du lyssnar på som ger dig musik som du kan känna och höra. Om du lägger till en subwoofer, se till att din förstärkare kan hantera det. Det finns ingen anledning för en subwoofer om du inte har en förstärkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80398.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.