DIY: Installera en After Market Radio för en 1994 Saturn SL

Installera en eftermarknad radio för 1994 Saturn SL kan främja förbättrad ljudkvalitet och större flexibilitet när det gäller ljudsystem byggnad. Fordonet kan bekvämt rymma både "GM /Chrysler stil" enheter och "single DIN" eftermarknaden stereoapparater, med den senare kräver en speciell monteringssats och ytterligare komponenter. Installera en eftermarknad stereo med rätt verktyg och komponenter kommer att säkerställa korrekt funktion. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Factory radio sele adapter
Bullet kontakter
Wire pressningar
Aftermarket stereo monteringssats
Eltejp
GM antenn adapter
Visa fler instruktioner
Radio Borttagning
1

Öppna bilens huv och koppla den negativa batterikabeln från "-" batteripolen, med hjälp av en hylsa och spärrskaft Sida 2

Öppna förarsidans dörr och hitta små sidopanelen, fäst vid den nedre vänstra sidan av mitten streck konsolen, nära klimatet kontrollerar. Separera sidopanelen från centrum instrumentpanelen konsolen med hjälp av fingrarna.
3

Separat bottendelen av radion trim bezel, nära DC eluttag, från mitten streck konsolen med hjälp av fingrarna . Separera den övre halvan av trim ramen från runt de övre ventilerna för att befria bit från instrumentbrädan.
4

Ta bort de två 7 mm skruvarna fabriken radion på instrumentbrädan konsolen med hjälp av en hylsa, förlängning och spärrfunktion.
5

Skjut radion ur instrumentbrädan och koppla ur antennkabeln från baksidan av enheten. Koppla låsflikama på kablaget kontakt och koppla selen från baksidan av radion.
Installation
6

Undersök kopplingsscheman levereras med eftermarknaden radio och sele adapter. Du måste använda kopplingsscheman när du gör lämpliga anslutningar för kraft, underlag, makt, makt antenn och högtalare.
7

Anslut varje kabel från selen adaptern till motsvarande trådarna eftermarknaden stereoanläggning sele , med kula kontakter och ett par tråd krusningar. Förbered monteringssatsen enligt tillverkarens specifika instruktioner
8

. För enkel-DIN enheter storlek stereo, var noga med att ta bort hylsan från radion chassit och säkra hylsan till monteringssats, se den dokumentation som medföljer stereoanläggning och monteringssats för instruktioner
9 <. p> Skjut eftermarknaden radion i monteringssatsen. Kontrollera att hylsan och enheten är ordentligt fastsatt i monteringssats.
10

Linda skarvade anslutningar mellan stereo sele och fabriken sele adapter med eltejp. Detta hjälper till att skydda och organisera anslutningar.
11

Anslut kabelstammen adaptern till bilens fabrik kabelnät. Anslut den andra kontakten till den bakre av stereoanläggning. Anslut antennen adaptern till antennkabeln, anslut den manliga änden av adaptern på baksidan av stereon
12

Skjut radio och monteringssats i instrumentpanelen konsolen.. Säkra monteringssats för instrumentpanelen konsolen med de två ursprungliga 7 mm skruvar, socket, förlängning och spärrfunktion.
13

Ta ventilationsöppningarna mitten streck från instrumentbrädan om att ventilerna inte är kopplade till trim bezel , bifoga ventilerna på baksidan av ramen. Den trim bezel och ventiler är konstruerade för att knäppa ihop som ett stycke. Försök inte att installera trim bezel utan att först fästa ventilerna.
14

Rada upp och presspassa trim infattningen till mitten streck konsolen. Sätt tillbaka sidopanelen.
15

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet med hjälp av en hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82829.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.