Hur Wire en 2000 Nissan Frontier Stereo Radio

Den 2000 Nissan Frontier pickup levereras med ett förinstallerat stereo med en AM /FM-mottagare och kassettspelare. Med kassetter inte längre är den föredragna formatet för musik lagring, är eftermarknaden stereo tillverkarna uppdaterar ständigt funktioner på sina produkter för att hålla dem uppdaterade. Tillgängliga funktioner inkluderar nu MP3-spelare, DVD-spelare, satellitnavigering och Bluetooth. Om du vill uppgradera din Frontier s stereo, måste du först ta bort fabriken utfärdat enhet och anpassa ledningar i lastbilen. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Torxnyckel
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

med en skiftnyckel, koppla den negativa batterikabeln från terminalen på bilbatteriet.
2

Ta bort askkoppen under radion. Ta bort de två skruvarna dolda under askkoppen. Ta instrumentpanelen vid askkoppen öppningen och dra den till unsnap det från den huvudsakliga instrumentbräda. Ta bort de fyra skruvarna som håller fast radio och pocket fäste till den huvudsakliga instrumentbrädan. Dra radio och pocket enheten ur instrumentbrädan. Koppla loss kablaget och radio antennkabel.
3

Ta Torx skruvarna som håller den gamla radion till konsolerna. Byt ut den gamla radion med den nya eftermarknaden versionen och fäst den med Torx-skruvar.
4

Anslut ledningarna. Fäst adaptern kablaget till kablaget för Frontier och kabelstammen på den nya radion. Skjut anslutningarna tillsammans tills de klickar på plats. Anslut kabeln radioantennkabeln till radioantenn porten på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut radion och fick tillbaka enheten i instrumentbrädan, noga med att inte fälla någon av ledningarna. Säkra det med fyra skruvarna. Sätt tillbaka instrumentpanelen och byt ut askkoppen. Anslut den negativa batterikabeln. Slå på radion för att testa installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82082.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.