Hur du ansluter en Aftermarket Radio till en fabrik Bose

Bose har ett rykte att ge lysande sonic trohet. Deras bil ljudsystem är ett förstahandsval bland entusiaster bilstereo. När du koppla en receiver kvalitet stereo med förträfflighet Bose högtalarsystem, är resultatet en komplett ljudupplevelse. Du kan ha en tekniker installera en eftermarknad radio till ett fabriksmonterat Bose-högtalare, eller du kan genomföra uppgraderingen själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Trim panel verktyg
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabeln) från bilens batteri. Den jordkabel är den svarta kabeln som ansluter batteriet till ramen eller fordonets chassi. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg.
2

bort det fabriksinstallerade Bose stereo däck från fordonets streck. Borttagning förfaranden varierar mellan fordon. Konsultera fordonets handbok för specifika instruktioner.
3

Koppla loss ledaren grupperna på baksidan av fabriken stereo. De fyra grupperna av trådar är för antenn, förstärkare, högtalare och strömförsörjning.
4

Installera en frontplatta adapter till öppningen lämnas vakant från den gamla stereoanläggning. Adaptern kommer att göra en slits acceptera en ny stereo mottagare.
5

Anslut ledningarna från fordonet till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern ger en enhetlig plattform för att ansluta till en eftermarknad stereo mottagare.
6

Anslut adaptern ledningsnätet leder till nya eftermarknaden stereo. Bose högtalaranslutningar kommer att fästa till kabelnätet adaptern på lämpligt färgkodade punkter.
7

Skjut eftermarknaden radion i spåret som den universella fronten adaptern. Byt ut alla paneler som kan ha krävts för stereo installation.
8

Anslut jordkabeln till fordonets batteri. Placera kabelns klämma runt minuskabeln inlägget av batteriet. Använd en kryssmejsel för att strama kabelns bulten. Klämman måste skärpas bara tillräckligt för att hindra klämman från att kunna flyttas runt minuskabeln efter hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80741.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.