Hur man installerar Surround-Sound Speakers

Om du vill uppleva hela skalan av bild och ljud från dina DVD-filmer, installerar surround-högtalare för användning i din hemmabio. Att hitta rätt högtalare och installera dem kan vara utmanande, men om det görs på rätt sätt, givande också. Saker du behöver
anslutningskablar
bruksanvisning för högtalare
överspänningsskydd
högtalarkabel
avbitartång /stripper verktyg
Visa fler instruktioner
1

Välj ett rum som är bredare än den är djup. Bestäm var på TV, förstärkare och DVD-spelare kommer att placeras.
2

Anslut din elektronik till ett överspänningsskydd som är jordad. Se till att det är inom räckhåll för de elektroniska komponenterna och en bekväm vägguttag. Addera 3

Placera vänster och höger högtalare lika långt på båda sidor om mitten av TV-skärmen. Till exempel, om din stol eller soffa är 10 meter bort från TV: n, sedan placera främre högtalarna minst 5 meter på vardera sidan av TV-skärmens mitt.
4

Ställ centerhögtalare ovanpå på TV eller under den. Placera subwoofern bredvid TV.
5

Placera de bakre surroundhögtalarna något bakom och till vänster och höger om sittplatser. Dessa bör vara minst lika långt från varandra som de främre högtalarna.
6

Installera högtalarkabel till varje högtalare från motsvarande kontakter på baksidan av förstärkaren. Bered ändarna på kablarna så att du kan fästa de positiva och negativa polerna korrekt (strippa en liten mängd av plasthöljet och tvinna ihop trådarna).
7

Installera lämplig ljud-och videokablar från DVD-spelaren till förstärkaren och från DVD-spelaren till TV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80389.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.