Så att bygga anpassade Subbasar

En subwoofer är en högtalare som återger lågfrekventa ljud. Dess hölje, en baslåda, måste vara lufttät för att fungera korrekt. En anpassad låda kan vara nödvändig om färdigköpta boxar inte passar den avsedda utrymmet, och du kan spara pengar genom att bygga lådan själv. Baslådor bör göras av 3/4-tums medium density fiberboard (MDF). Saker du behöver
Måttband
3/4-tums MDF
cirkelsåg
Pencil
Sticksåg
trälim
Borrmaskin 2-tums grabber skruvar
silikon täta
tätningspistol
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet där subwoofern rutan kommer att gå och bestämma storleken av lådan med hjälp av ett måttband .
2

Skapa en klippa lista, eller skiss, av delar som behövs. Du måste ha en topp, botten, baksida, två sidor och en front. Längden på topp, rygg, botten och front bör vara en 1/2-tum mindre än den totala bredden av lådan eftersom de kommer att fästas med en butt joint till 3/4-tums sidorna. Om din totala box är 30 inches, bör dessa delar skäras 28 1/2-tum lång. Och
3

Mät, markera klippa ut varje del med en cirkelsåg. Det är viktigt att skära släta raka linjer för att säkerställa en lufttät inneslutning. Markera vad varje del är på kanten av pjäsen med hjälp av en penna. Detta kommer att undvika förvirring under monteringen.
4

Placera mallen som medföljde subwoofer på framstycket på din subwoofer box. Trace runt mallen med en penna.
5

Skär ut den främre delen med hjälp av en sticksåg.
6

Montera baslåda. Sidorna kommer anbringa med en butt joint till toppen, botten, front och rygg. Placera en liten mängd trälim i varje söm och fäst ihop bitarna med hjälp av en borrmaskin och 2-tums skruvar grabber. Låt limmet torka i 15 minuter innan du fortsätter.
7

Placera en liten linje av silikon täta runt sömmarna i det inre av baslåda med en fogtätning pistol och silikon. Detta kommer att säkerställa att inga luftläckage i eller ut ur lådan.
8

Placera subwoofern i hålet på framsidan av lådan. Fäst subwoofern till boxen med de medföljande skruvarna med hjälp av en borrmaskin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81635.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.