Hur man installerar en stereo i en Ford F-Series

Ford F-Series lastbil har varit en storsäljare i årtionden. Känd för sin robusta pålitlighet och ser, Ford F-Series uppgraderingar enkelt en eftermarknad stereo. Att få bättre ljud eller bara lägga till ljud till en gammal lastbil gör långa resor vänligare och arbetsdagar verkar lite bättre. Byta ut den gamla radion för en ny huvudenhet är en enkel process som bara tar en halvtimme. Saker du behöver
Klädhängare
Trådklipp
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta loss minuskabeln på batteri. Placera kabeln där den inte kommer att beröra metall eller arbeta sin väg mot terminalen med vibrationer.
2

Skär en galge tråd päls i två 8-tums-långa bitar med en avbitartång. Böj varje bitarna i en U-form och ställ dem åt sidan.
3

Avlägsna eventuella lister över radion att exponera monteringshålen stift frisättning. Tidigare modeller har hålen exponerade redan. Justera klädhängare tills ändarna glider lätt in i monterings hål på varje sida av stereon.
4

Böj klädhängare mot varandra en aning samtidigt som du drar i stereo från instrumentbrädan. När huvudenheten börjar glida, dra den fri från instrumentbrädan och ta bort kablarna från baksidan av stereon.
5

Anslut kabelstammen till den gamla kablaget och sedan till baksidan av den nya huvudenheten. Skjut huvudenheten i instrumentpanelen tillräckligt för att hålla den från att falla ut.
6

Anslut minuskabeln på lastbilens batteri och testa den nya F-serien stereo för att se alla talare och kontroller fungerar ordentligt. Skjut huvudenheten i instrumentpanelen tills du hör att den klickar på plats. Byt ut eventuella lister, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80449.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.