Hur man lägger in ett ljudsystem i en 1999 Lincoln Continental

Att sätta en eftermarknad stereo i en 1999 Lincoln Continental varierar i komplexitet beroende på budget, omfattning och skala av installationen. En ny stereo kan helt enkelt vara en ny huvudenhet eller det kan betyda att lägga ett dussin extra högtalare med slutsteg. Bestäm vilken typ av installation bäst passar behoven hos användaren innan början. Mest eftermarknad stereoapparater har en ny huvudenhet och lagt subwoofers. Saker du behöver
Huvudenhet
Flathead skruvmejsel
RCA-kablar
Remote tråd
Högtalarkabel
Ström tråd
Trådskalare
Förstärkare sele
Wire
Baslåda
Visa fler instruktioner
1

bryt strömmen kablarna från batteriet.
2

Ta bort den befintliga huvudenheten. Använd en platt skruvmejsel för att försiktigt bända loss instrumentpanelen omger den gamla radion. De skruvar som håller radion på plats kommer att vara synlig, använd skruvmejsel för att skruva dem. Dra ut den gamla radion och koppla några kablar anslutna till den. De borde lätt haka.
3

Köp ett ledningsnät för nya head-enhet som var avsedd för en 1999 Lincoln Continental. Detta kabelnät kommer att fungera som en bro för trådarna i bilen och den nya huvudenheten. Utan den enheten skulle behöva hårt fast (vilket är en smärta.) Detta resulterar i en mycket renare installation. Kabelhärvor kan köpas billigt på mobila stereo butiker.
4

Fäst kabelhärvan för den nya huvudenheten och till befintliga anslutningar som kommer från bilen. Anslut antennen till den nya huvudenheten. Anslut en fjärrstyrd ledningstråd till fjärr ledningstråd på huvudenheten. Anslut RCA-kablarna i huvudenhetens Preamp Out-portarna. Sätt huvudenheten i bilens streck och skruva i. Sätt tillbaka streck genom att poppa den på plats. Huvudenheten är nu installerat.
5

Kör RCA-kablar och fjärrkontroll ledningstråd till bakluckan på bilen. Anslut RCA-kablar till förstärkarens ljud i hamnarna. Anslut fjärrkontrollen ledaren i förstärkarens fjärrkontroll bly port.
6

Bifoga en högtalarkabel till förstärkarens positiva högtalare ur porten. Fäst den andra änden av denna kabel till subwoofern positiva strömterminal. Bifoga en annan högtalarkabel till förstärkarens negativa högtalare ut port. Fäst den andra änden av denna kabel till subwoofern negativa effekt terminal. Upprepa detta steg för varje ytterligare subwoofer. Se alltid till subwoofern och förstärkaren match i märkeffekt.
7

Anslut en ström kabel till förstärkarens 12-volts positiv effekt port och anslut en annan strömkabeln till förstärkarens negativa eller marken port. Kör dessa trådar till batteriet hos fordonet. Anslut dem till sina respektive plintar, ansluta positivt med positiv och negativ med negativ. Återanslut bilens makt. Starta fordonet och testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82483.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.