Hur man tar bort Stereo Från en nissan xterra

Nissan Xterra byggdes för att vara en SUV som kunde gå off road och på med lite svårigheter , men beståndet stereon tenderar att vara lite saknas . Byta fabriken enhet med en eftermarknad modell är inte en komplicerad uppgift , och kan avsevärt förbättra ljudkvaliteten i SUV , liksom den övergripande känslan av att köra fordonet . I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Nissan xterra , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

dra ut askkopp på mitten av instrumentbrädan strax nedanför stereo , håll sedan ner metallen fliken i mitten för att lossa det från instrumentbrädan. Skruva sedan ut två Phillips skruvar under facket med Phillips skruvmejsel .
2

Grip i svart plast panelen runt stereon med askkoppen och dra ut den från botten , släppa flikarna som håller bezel på plats . Dra bezel bort från instrumentbrädan och ställ den åt sidan .
3

Ta bort de fyra Phillips skruvarna som håller fabriken stereo till instrumentbrädan med Phillips skruvmejsel . Dra ut stereon och koppla ur ledningsnätet och lager antenn bakifrån genom att trycka på fliken på selen för att dra ut den , och bara dra på antennkabeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80852.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.