Hur man fixar högtalarna i bilen

Om musik i bilen låter inte så bra som det brukade, kanske du måste fixa högtalarna. Saker du behöver
grundläggande verktyg som
Visa fler instruktioner
1

avgör vilka högtalare som är skadade och hur illa: Har en vän fiol med balansen och fade knoppar på . stereon när du kommer nära varje högtalare och lyssna efter distorsion
2

flesta bilhögtalare är täckta med en panel eller grilla, ta bort den här panelen så att du har fri tillgång till den trasiga högtalaren. Använd en socket och skiftnyckel set eller en skruvmejsel för att ta bort högtalaren.
3

Leta efter sprickor eller brott i högtalarkonen. Om konen är sliten eller skadad, reparera den med en bit tejp eller ljus lim.
4 p Om konen är oskadad och ljudet på högtalaren är förvrängd, då talspole av högtalaren är sannolikt skadat. Kontrollera också de stora magneterna vid basen av högtalaren för skador.
5 p Om talspolen eller magnet skadas, måste du byta ut högtalaren. När du köper och installerar nya högtalare, kontrollera att högtalarna är rätt storlek och motorstyrka för din bil.
6 p Om du inte kan sätta fingret på problemet, kan du behöva professionell hjälp. Kontrollera telefonboken eller återförsäljare servicestation för rekommendationer om proffs som kan ersätta eller reparera bilens högtalare. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80388.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.