Hur man installerar ett A4 Stereo

Audis A4 är en nybörjar SportSedan byggd för att konkurrera med andra tyska biltillverkare som BMW och Mercedes. Interiören funktioner i A4 inkluderar en stereo som är mer vanligt förekommande i lyxiga modeller. Audi ägare som vill byta sina däck factory stereo för eftermarknaden enheter har gott om alternativ att välja mellan. När du har valt den enhet som kommer att ersätta ditt lager stereo, kan du ha en professionell installera det eller göra det själv. Saker du behöver
10mm hylsnyckel Begagnad Audi stereo borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Installation bur
Visa fler instruktioner
1

Dra Släpp handtaget under instrumentpanelen på förarsidan av Audi. Flytta till framsidan av bilen och öppna motorhuven. Vrid skruven på den negativa batterikabeln s klämma två hela varv med 10mm nyckel. Lyft kabeln från batteriet och flytta det åt sidan. Återgå till A4 hytt.
2

Sätt de fyra stereo borttagningsnycklarna i skårorna nära hörnen på stereon däck. Nycklarna är tillgängliga via Audi eller Volkswagen återförsäljare, samt genom eftermarknaden bilstereo butiker.
3

Placera två fingrar från varje hand innanför ringarna i ändarna av nycklarna. Dra ut på de verktyg för att engagera frisättningsmekanismer på sidorna av beståndet radion samtidigt dra enheten ur instrumentbrädan.
4

Dra kontakterna stereo ledningar av plast tråd bindemedel tills de kopplar från uttag på baksidan av Audis huvudenheten. Ta bort antennkabeln sladden från uttaget på fabriken radions baksida.
5

Skjut installationen buren i A4: s stereo montering dockan. Skjut metallhylsan i instrumentbrädan tills den främre kanten i höjd med ytan av instrumentbrädan. Vik metall flikarna i hörnen på buren med flat skruvmejsel för att fästa den i dockan.
6

Samla stereo ledningar och antennkablarna från insidan stereon dockan. Dra kablarna på framsidan av anläggningen buren. Anslut stereo ledningar leder till kabelnätet adaptern. Se adapterns handbok för korrekt anslutning platser.
7

Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av eftermarknaden stereo däck. Ledningsnätet leder kan endast ansluta till stereoanläggning ett sätt. För in antennkabeln leder till stereons antenningång.
8

Skjut stereoanläggning i installationen buren tills den låses på plats inom Audis stereo docka. Återgå till motorrummet.
9

Byt negativa klämman batterikabeln på A4: s negativa batteripolen. Dra åt bulten i slutet av klämman med nyckeln och stäng Audis huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82028.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.