Högtalare som passar på huvudstödet

Huvudstöd monterade högtalare är en ovanlig alternativ som finns i vissa sportbilar. Placering en eller två små högtalare direkt bredvid föraren och passagerarens huvud bidrar till att ge den allomfattande ljudupplevelse som många high-end audio designers hoppas kunna ge. Historia

Tillverkarna som gjort nackstöd monterade högtalare finns som fabriks utrustning tenderar att installera dem i mindre fordon, för att lösa förpackningar problem. I en liten cabriolet eller sportbil, en brist på kupéutrymmet och en tendens till vindbrus betyder att montera högtalare nära lyssnarens öron ger en förbättring av lyssnande kvalitet.
Aftermarket

p Det finns inte många eftermarknaden alternativ för att installera nackstöd monterade högtalare i en bil som inte var ursprungligen utrustad med dem. Detta beror delvis på behovet av en specialkonstruerad stol som har den nödvändiga ledningar och fästpunkter för högtalarna. En adept gör-det-självare skulle kunna anpassa destorleksanpassade högtalare till en vanlig stol, men det finns inga standardiserade instruktioner om att göra så. En vanlig uppgradering för beach buggys och andra anpassade fordon är att installera högtalare utrustade säten från en bil som ursprungligen hade dem.
Fordon med nackstöd högtalare

Mazdas Miata erbjöd nackstöd monterade högtalare som en del av "Mazda Sensory Sound System" stereo uppgradering början 1993. Sitsen-monterade komponenten består av ett par 3,5-tums högtalare i förarens och passagerarens nackstöd, för totalt fyra. Förr i tiden var det Pontiac Fiero, Mazda RX-7 och Honda S2000 finns med nackstöd högtalare. Aktuella tillgängliga fordon med nackstöd högtalare inkluderar Mazda MX-5 Miata och Infiniti G37.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82122.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.