Hur installerar jag en DVD-system i en LX 470?

Installera en DVD-systemet i din Lexus LX 470 kräver att du tar bort kupolen ljus från taket så att du kan använda ledningsnätet och utrymme för din Overhead DVD-system. Detta är en gör-det-själv-projekt som kräver användning av gemensamma hushållet verktyg och kan fyllas på under en timme. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort domen ljus från taket. Använd platt skruvmejsel för att försiktigt bända tillräckligt med utrymme mellan kupolen och taket tills du kan passa fingrarna mellan dem. Sedan ta tag i takbelysning och försiktigt dra bort, dra ut kablaget från kupolen och stoppa in den i taket skrymsle.
2

Ställ in konsolen mot taket över hålet. Trace runt fästet med snickarens kniv att skära headliner runt fästet. Ta både fästet och skuren bit av innertaket, hindrar detta vibrationer i bilen stöka displayen på DVD-spelaren.
3

Dra kablaget genom fästet, sedan ställning fästet tillbaka på taket över hålet där kupolen brukade vara. Borra fyra hål genom monteringsfästet och in i taket med hjälp av en borr med en maskin kran borr. Detta skapar gängade hålen som skruvarna ta tag för att säkra allt på plats. Sätt in skruvarna i hålen och säkra dem med en stjärnskruvmejsel.
4

Anslut kablaget i DVD-spelaren. Kablaget består av flera trådar som förenar inom en rektangulär kontakt. Rikta in kablaget till strömkontakten på DVD-spelaren och klicka det på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90070.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.