Hur man installerar en Pioneer DVD-spelare till en Oldsmobile Aurora

Installera en Pioneer DVD-spelare till en Oldsmobile Aurora ger dig och dina passagerare video underhållning för långa resor. För att installera DVD-spelare, måste du ansluta en DVD-konsol till taket på din Oldsmobile och skjut DVD-spelare på den. Processen använder vanliga hushåll verktyg och tar bara en timme att slutföra. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
DVD konsol
Carpenters knife
Machine kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Använd liten platt skruvmejsel för att skapa utrymme mellan tak och kupol ljus genom att kila in skruvmejseln under takbelysning. När takbelysning är lös nog att få tag på, ta bort takbelysning från taket skrymsle. Koppla bort kablaget från takbelysning och tuck trådarna upp i taket skrymsle.
2

Håll monteringsvinkeln upp till taket och skär headliner runt det med hjälp av en snickare kniv. Ta bort fästet från taket och ta bort den kapade biten av innertaket. Dra ledningarna ner från taket skrymsle och trä dem genom tråden slitsarna i konsolen. Placera fästet tillbaka upp på taket.
3

Använd en borr med en maskin kran borra hål i varje hörn av fästet. Fortsätt att borra genom konsolen i taket och se till att inte borra genom taket. Det är viktigt att använda en maskin lite kran drill sedan maskin kranar skapar gängade hål som arbetar med skruvar.
4

Sätt i skruvarna från fästet satsen i den nyligen borrade hålen och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel . Anslut kablaget till baksidan av DVD-spelaren och skjut DVD spelaren på fästet tills det klickar på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90062.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.