Aktivera TV i en Nissan Pathfinder

Under en lång resa, kan passagerarna i baksätet på din Nissan Pathfinder tröttnar på samtal, eller ointresserad av att läsa böcker eller spela spel för att fördriva tiden. Om detta händer, kan de titta på video på flip-down LCD TV-skärm monterad på insidan fordonets tak. Videos kommer inte att visas i frontpanelens display medan Pathfinder är i körläge, som en säkerhetsåtgärd avsedd att inte föraren distraheras. Instruktioner
1

Vrid tändningen till läget "ACC" eller "ON".
2

Flytta växelspaken i "Park" och aktivera parkeringsbromsen. Addera 3

Fäll ned LCD-skärmen monterad på insidan taket.
4

Tryck på "Power"-knappen på ljudanläggningen kontrollpanelen.

5

Infoga en DVD, med etikettsidan uppåt, i DVD-facket. DVD: n kommer automatiskt att börja spela på båda skärmarna. Om du tar bilen ut av "Park," video kommer att sluta spela i framsätet display, och kommer endast att visas på flip-down skärm för passagerare i baksätet.
6

Tryck på "Paus"-knappen på kontrollpanelen eller på fjärrkontrollen, för att pausa uppspelning och tryck på "Play"-knappen för att återuppta uppspelningen. Tryck på "Fortsätt /Forward"-knappen för att hoppa framåt genom kapitel, och tryck på "Skip /Rewind"-knappen för att hoppa bakåt genom kapitlen. Tryck på "Stop"-knappen för att stoppa uppspelning av DVD.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90071.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.