Hur Bypass E-Brake skärm för I Dash DVD-spelare

Även körning medan du tittar på en film är dangeous och idiotiskt. Denna Hur är primärt för passagerarna i bilen. Denna Hur kommer förklara hur man Bypass skärmen Emergency Brake för en i streck DVD-spelare. Saker du behöver
12 volt eller högre momentan tryckknapp /switch
Wire Cutter (Avbitartång) katalog elecrical Tape (Black Tape)
Visa fler instruktioner
1

1st du kommer att behöva köpa en 12 volt eller högre Momentan tryckknapp /(Toggle) switch (ca $ 5 Radio Shack)
2

2nd Använda Avbitartång justera längden på radions Emergency Brake Wire till din önskan. Kontrollera att du har tillräckligt med tråd så att du kan montera den där du enkelt kan komma åt det som under din ratt /på instrumentbrädan.
3

3rd Anslut ena änden till nödbromsen tråd från radio och anslut sedan den andra kabeln från switchen till en jord till din bil. Du kan använda samma jordanslutningen som du använde för radion och det kommer att bli bra. Se till att du lindar upp trådarna med hjälp av eltejp för att förhindra kortslutningar.
4

4 (med knapp Switch) När du är redo att använda DVD-spelaren insatsen DVD och efter några sekunder kommer skärmen att blå och budskapet till "Ställ in nödbromsen" tänds. Nu är det bara att trycka på knappen (4x Times) i en sekund och släpp den. På fjärde gången skärmen tar ca 6 sekunder för att visa videon.
5

5th (Använda Toggle Switch) När du är redo att använda DVD-spelaren insatsen DVD och efter några sekunder kommer skärmen att blå och budskapet till "Ställ in nödbromsen" tänds. Nu bara vända swtich på och av (4x Times). På fjärde gången skärmen tar ca 6 sekunder för att visa videon.
6

Nu dina passagerare kan njuta av åkturen & film!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89998.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.