Hur du ansluter en förstärkare till en Dual XDVD8182 Electronics 7 Pekskärm LCD DVD-spelare

Dual XDVD8182 är en singel-DIN eftermarknaden bilstereo med inbyggd DVD-spelare och 7-tums motoriserad pekskärm. Den inbyggda förstärkaren ger 50 topp watt med fyra kanaler. Den XDVD8182 har också en främre A /V-ingång panel som möjliggör satellitradio, ett spelsystem eller MP3-spelare anslutning. Med fram, bak och subwoofer RCA lågnivåutgångar kan XDVD8182 enkelt anslutas till en extern förstärkare. Saker du behöver
Tänger
Skruvmejsel
RCA patchkablage
Visa fler instruktioner
1

lokalisera fordonet batteri i motorrummet. Koppla den svarta negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
2

Ta bort plasten trimningsstycket som omger Dual stereo genom att försiktigt bända bort den med en skruvmejsel.
3

Ta bort skruvarna som håller fast den dubbla stereo på plats. Skjut stereo ifrån bilens instrumentbräda, utsätta trådarna.
4

Bestäm om förstärkaren viljestyrka de främre högtalarna, bakre högtalare eller en subwoofer. Anslut den ena av de två ändarna av en RCA patch kabel till motsvarande utgång på baksidan av Dual stereo. Kör patch-kabel till förstärkaren och anslut änden till förstärkarens RCA-ingångar.
5

Skjut XDVD8182 tillbaka på plats. Säkra stereo med skruvarna du tog bort tidigare. Tryck på plast beklädningsdetalj tillbaka på plats. Anslut den negativa batterikabeln. Förstärkaren är nu ansluten till Dual XDVD8182.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90123.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.