Felsökning av en Jensen VM9312

Jensens VM9312 XM Satellite Radio-och navigation-ready multimedia receiver innehåller en 7-tums pekskärm flip-up-skärm och en skivspelare som klarar DVD-R, DVD-RW, CD-R, CD-RW, MP3 och WMA-format. Bilens innefattar en heltäckande fel systemmeddelande rapportering. Problem med multimediemottagare kan innehålla fel, makt eller frågor uppspelning eller problem med flip-up skärmen. Saker du behöver
Färska batterier
Visa fler instruktioner
1

titta på skärmen för ett felmeddelande. Till skillnad från många i-bil-mottagare, felmeddelandena på Jensen VM9312 är på tydlig engelska. "No Disc" kan betyda att skivan är smutsig, upp och ned eller inte. Byt ut det. "Bad Disc" kan indikera att skivan är smutsig. Rengör den med en mjuk trasa och kasta den om det är uppenbart repig och ändå kommer inte att spela.
2

Tryck på "Reset"-knappen om Jensen startar inte upp eller fryser. Knappen är i det nedre högra hörnet på frontpanelen.
3

Byt ut fjärrkontrollens batterier om fjärrkontrollen inte fungerar. Öppna batteriluckan och ta bort de gamla batterierna och lägga till nya.
4

Slå på "TFT Auto Öppna" om skärmen inte automatiskt öppnas när du sätter i en skiva. Kontrollera om det finns hinder om skärmen stannar i fel läge. Rensa hindret och tryck på "Öppna"-knappen för att starta om skärmen rörelse.
5

Stanna fordonet på en säker plats och placera fordonet i "Park" Om inga bilder visas på skärmen. Detta är en säkerhetsåtgärd för att hindra distraherad körning.
6

Kontrollera att din MP3-spelare eller iPod är påslagen om du väljer extern källa. Enheten måste vara ansluten till Jensen VM9312 och påslagen för ljud att matas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90058.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.