Hur man förbi en bil DVD-spelarens pedalsystem Säkerhet

Uppenbarligen utgör en skärm spelar en dvd inom synhåll för föraren en verklig säkerhetsrisk, så tillverkarna tillämpa vissa skyddsåtgärder, i detta fall tvingar dig att koppla din TV till parkeringsplats paus, för att se skärmen. När trådbunden till parkering paus, kräver detta att du kan vara stationär och ha handbromsen engagerad för att se på tv. När anslutning av DVD-enhet, kan du gå förbi denna säkerhetsfunktion på vissa modeller, medan andra kräver att du köper ytterligare delar för att åstadkomma detta. De flesta nyare modeller har bytt till ett system som känner av rörelse och kommer inte att sättas på, oavsett hur du tråd det. Men vissa är fortfarande möjligt att kringgå den gammaldags sätt. Saker du behöver
Wire strippor
Ändtätning eller eltejp
Visa fler instruktioner
1

Dra ut enheten från instrumentbrädan (förutsatt att det redan har installerats) .
2

Hitta jordledningen (-12 volt). I de flesta bilar, är det svart. För din bil, kan du konsultera en referens diagram (se Resurser).
3

Skala ändarna av av tråden som är tänkt att anslutas till parkeringsbromsen, grunden för DVD-spelaren och jordledningen från bilen. Du behöver bara ca 1/2 tum till 1/4 tum av exponerad tråd.
4

Anslut de tre ledningarna genom att vrida ihop dem och täcka dem med ett ändlock om du har en, eller eltejp om du inte gör det.
5

Placera enheten tillbaka innanför instrumentbrädan.
6

Slå på apparaten för att se till att kablarna inte lossna när du var att placera den tillbaka i instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90035.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.