Hur du köper en Savvy bil dvd-spelare

DVD-spelare för bilar blir mer och mer populärt. Men mest eftermarknaden biltillbehör ser, väl, eftermarknad. Att få en av dessa DVD-spelare att faktiskt titta rätt i din bil är nästan omöjligt om du inte är kunniga om den du väljer. Här är hur man köper en smart bil DVD-spelare och att det ser ut som det kom installerad från fabrik. Instruktioner
1

bedöma dina behov. Om du behöver slänga in en dvd för barnen på en resa till mataffären, kanske du inte behöver en spelare bil dvd som är mycket sofistikerad. Men om du gör guidade turer och visar en video under turnén, kommer du ha en DVD-spelare i bilen eller turnébuss som låter dina kunder vet att du är en professionell.
2

Titta på de tillgängliga modellerna på marknaden. Kontrollera alla alternativ såsom skärmstorlek, CD och MP3 spelbarhet och ljud systemintegration teknik. Var också noga med att kontrollera kompatibiliteten med bilens elsystem.
3

Ställ en budget. En bil DVD-spelare är inget att spendera barnens lunch pengar på. Ange ett belopp som du är villig att delen med att ha lyxen att en DVD-spelare i bilen. Beroende på modell, kan en DVD-spelare som du tillbaka mellan 4 hundra och 2 tusen dollar. Var smart om din budget samt bil DVD-spelare som du väljer.
4

Shoppa runt. Kontrollera webbplatser som bizrate.com för bästa pris på eftermarknaden bil DVD-spelare. Ett bra val kan vara en Sony MV-900SDS som har fördelen av en stor 9-tums skärm och innertaket mount.
5

Överväg att ha en DVD-spelare fabriken installerad i bilen. Många bilar kan nu förses med DVD-spelare, men att det ser fabriksmonterat, kanske du måste gå till fabriken. Visa även modeller som redan har en DVD-spelare som en fabrik alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89995.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.