Hur man installerar en ny CD-spelare på en 1997 Cadillac Eldorado

I 1997 års Cadillac El Dorado erbjuder en mängd olika bilstereo alternativ . El Dorado levereras vanligen med en fabriksmonterad cd -spelare , men en del människor väljer att installera en egen CD-spelare , särskilt om originalet har blivit utsliten eller trasig . Hitta en spelare som passar i spåret där den ursprungliga låg och du kan installera det i ungefär en halvtimme . Saker du behöver
CD -spelare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Haka minuskabeln från bilens batteri för att inaktivera det elektriska systemet .
Sida 2

Ta ut den gamla enheten genom att ta bort instrumentpanelen skruvarna med en skruvmejsel . Koppla loss kablarna från den gamla CD-spelaren .
3

Anslut kablarna för varje högtalare till din nya enhet , positiva och negativa , en i taget . Anslut jordledningen till baksidan av den nya CD-spelaren .
4

Anslut ledningarna bilens effekt på baksidan av den nya enheten . De är två röda trådar . Konsultera manualen CD-spelare för när de ansluter .
5

Anslut bilen tillbaka batteriet och testa CD- spelaren . Montera den nya CD-spelaren i CD-spelaren kortplatsen på din Cadillac när det fungerar ordentligt och säkert skruva den på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90095.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.