Hur man installerar ett Flip-Down-TV i ett fordon

Installera en flip-down-TV i bilen är ett sätt att hålla barnen glada under en road trip. Flip-down-TV görs med gångjärn som flip TV ner så att den kan ses eller vända upp TV: n när den inte används. Installera en TV-skärm i bilen kanske låter som en svår uppgift, men när det tas ett steg i tid, är det inget annat än ett gäng genomsnittliga uppgifter som när du är klar lämnar du med en TV installerad i bilen. Saker du behöver
Flip-down bildskärm och monteringssats
Skruvmejsel
Carpenters knife
Borr med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Placera den platta änden av en skruvmejsel under läppen av overhead takbelysning och arbeta in för att lossa takbelysning. Arbetet skruvmejseln runt kupolen ljus tills du kan ta bort det från sin vrå med händerna.
2

Koppla kupolen ljus från kablaget till vilken den är ansluten. Kablaget är en rektangulär kontakt med ett kluster av trådar som driver takbelysning. Kablaget kan kopplas bort från takbelysning och används för att ansluta till en annan enhet. TV-fäste över där takbelysning var så att fästet ramar The Nook
3

Place. Trace runt fästet med hjälp av en snickare kniv att skära den del av innertaket runt fästet. Ta bort fästet och klippa bit av innertaket. Montera kablaget i mitten i hålen på fästet och placera fästet tillbaka över skrymsle.
4

Använd en maskin lite kran borr för att borra ett hål i varje hörn av fästet i taket. De hål som skapas av bitarna maskin tap är gängade för att arbeta med tap skruvar. Sätt i tap skruvarna genom de nyligen borrade hålen i fästet och dra dem i taket med en stjärnskruvmejsel.
5

Anslut kablaget i strömuttaget på TV. Skjut TV på fästet genom att trycka det bakåt tills den fastnar för att indikera att den är låst på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90125.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.