Hur man installerar en Universal Nackstödsfäste TV

Universal nackstöd TV /DVD-skärmar monteras i den befintliga nackstöd fäste i bilar, lastbilar och stadsjeepar. Det finns två steg för att installera dessa enheter: installera huvudstödet i fästena och köra de nödvändiga kablarna till auto DVD-spelaren. Arbetet med bilen avstängd och batteriet kopplas bort för säkerheten. Det finns många olika tillverkare av Universal Nackstödsfäste TV och alla följer samma grundläggande formel för installation och användning. Saker du behöver
Cutting Tool Review skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid bil utanför, öppna huven och ta bort batteriet Kablar. Ställ nödbromsen.
2

Ta bort den gamla nackstödet genom att skjuta utsläpp klipp och dra upp och ut ur ryggstödet. Skjut på huvudet sidan av nackstödet och känsla för eventuella hinder i stoppningen.
3

Skär ut ett diagonalt snitt över baksidan av nackstödet, med start 1/4 tum från hörn ände. Gå till 1/4 tum av kitty-corner sidan. Gör samma sak på den andra diagonalen av nackstödet.
4

Dra sidostyckena upp och ut ur nackstödet. Skär poäng från panelerna upp till 1 tum i bredd.
5

Kör trefärgad DVD sladd ner genom hålet i mitten på basen av nackstödet. Kör sladden till auto DVD-spelare och anslut den röda, vita och gula sladdar till de röda, vita och gula kontakterna på DVD spelaren.
6

Skjut fästet eller täckram på TV in i skär ut på baksidan av nackstödet. Använd skruvmejseln för att skruva in den i nackstödet med fästskruvar.
7

Dra sladdarna genom det nedre hörnet hålet och anslut den röda, vita och gula kontakterna på baksidan av TV: s röda, vita och gula kontakter.
8

Placera TV i hållaren och skruva fast fästplattan över kanten av skärmen. Skruva skruvarna i att säkra TV i nackstödet. Tryck ner nackskyddet i sitskonsolen.
9

Anslut batterikablarna, vända bilen, sätter i en DVD i spelaren och kontrollera att TV: n visar DVD.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90129.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.