Hur du ansluter en bil dvd-spelare

Bil DVD-spelare är konstruerade för att arbeta med ett 12-volts likström Negative Ground elsystem. Köp en spänning inverter om din bil har ett annat system. Bilen DVD-spelaren fungerar inte om marken inte är på plats, och felaktiga anslutningar kan orsaka skador på spelaren. Så kolla allt två gånger. Saker du behöver
magnet
Kabelanslutningar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bilens minuspol. Det är den tjocka svarta ledningen.
2

Anslut den svarta kabeln från DVD-spelaren till bilens chassi. Det är marken. Du kan också använda den metalliska kroppen, men kolla det är metall med en magnet --- vissa kroppar inte.

Anslut den gula konstant 12-volts bly från DVD-spelaren till en levande terminal i säkringen blockera anslutning till bilens batteri. Bypass tändningslåset. Anslut den röda ledningen till ett tillbehör terminal i säkringsplinten.
3

Anslut den blåa ledningen till en makt antenn om du har en. Anslut den blå-med-vit-rand leder till den avlägsna bly av annan utrustning. Det är fjärrkontrollen ut anslutningen. Anslut den orange-med-vit-rand leder till bilens ljus manöverkontakt. Anslut den bruna ledningen till det cellulära telefonsystemet --- det är Telefondämpning bly. Anslut den ljusgröna ledningen till parkeringsbromsen --- det är den anslutning som förhindrar framsätespassagerare från att titta på video medan bilen rör sig.
4

Anslut den bakre jordpunkten.

5

Anslut eventuella externa komponenter som video eller video ut och subwoofer.
6

Anslut den vita-med-svart-rand kabeln till den negativa polen på vänstra främre högtalaren. Anslut den vita ledningen till den positiva. Den grå-med-vit-rand ansluts till den negativa höger fronthögtalare och grått till det positiva. Den gröna-med-svart-rand går till det negativa av det vänstra bakre högtalaren. Gröna går till det positiva. Lila-med-svart-rand går till det negativa i den bakre högra högtalaren och lila till det positiva.
7

Anslut bilens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90022.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.