Hur man programmerar en bil dvd fjärrkontroll

En DVD-spelare installerad i en bil kräver en fjärrkontroll för att komma åt dess funktioner. En felaktig eller förlorad fjärrkontroll som medföljer DVD-spelaren kan ersättas med en universell fjärrkontroll. Den universella fjärrkontrollen kan köpas på ett apotek eller hobby butik och kommer att komma åt alla DVD-spelarens funktioner när den har programmerats. Saker du behöver
Papper
Pencil Review, Universal remote Laptopbatterier
Visa fler instruktioner
1

Skriv ned namnet på den DVD-spelare som är i bilen. Detta kan förvärvas från biltillverkarens hemsida om DVD-spelaren var fabriksmonterad, eller den bruksanvisning som medföljde DVD-spelaren om den installerats av en eftermarknad bil tjänsten.
2

Kontrollera att den universella fjärrkontrollen listor styrning av en DVD-spelare i en bil genom att titta på enhetens guide på baksidan av fjärrkontrollen eller på tillverkarens hemsida innan du gör köpet.
3

Avlägsna universell fjärrkontroll från förpackningen. Skjut batterilocket på baksidan av den universella fjärrkontrollen med fingrarna.
4

Rada upp plus och minus kontakterna på batterierna med märkta plus och minus text inuti batterifacket. Sätt i batterierna i batterifacket. Sätt tillbaka batteriluckan.
5

Hitta den numeriska koden för DVD-spelaren i bilen i bruksanvisningen som levereras med fjärrkontrollen. Denna information kan också hämtas från tillverkarens webbplats. Skriv ner det här.
6

Tryck och håll "Prog" eller "Code"-knappen, beroende på märke, på den universella fjärrkontrollen. Tryck på "DVD"-knappen på fjärrkontrollen en gång samtidigt som man fortsätter att hålla "Prog" eller "Code"-knappen.
7

Enter på fjärrkontrollens siffertangenter siffrorna för DVD-spelare som du skrev ner . Släpp "Prog" eller "Code"-knappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90085.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.