Hur man installerar en DVD-spelare Deck

Installera en DVD-spelare däck liknar installerar en bilradio eller en CD-spelare. Den största skillnaden är att eftersom tekniken har blivit mer avancerad, har ledningar och anslutningar ökat. Det är nu möjligt att ansluta flera sits skärmar upp video, subwoofers och externa ingångar som satellit-radio och musikspelare (MP3-spelare). Den grundläggande förutsättningen är dock inte har verkligen förändrats --- enheten glider in i instrumentbrädan med en hylsa, och anslutningar ledningar görs. Saker du behöver
DVD spelardäck
Monteringssats
Perforerad vistelse
Visa fler instruktioner
1

Ta en titt på baksidan av DVD-spelaren . I centrum bör du se ett bulthål. Detta är för monteringsbulten. Runt baksidan av DVD-spelaren du kommer att se elektriska anslutningar för kablage som ansluts till. De kommer sannolikt att vara grupperade. Det kommer att finnas en grupp för tillbehör som externa skärmar, en grupp för högtalare, en antenn jack, och en grupp för makt och växling --- liknande nätaggregat och höja och sänka antennen.
2

Skjut in fästbulten i bulthålet du identifierat. Om det finns en gummi kudde i satsen, lägg det.
3

Gör de elektriska anslutningarna. Den svarta kabeln är en slipad och ska skruva till bilens chassi. Den gula är för förbikoppling tändningslåset, så det ska gå till utan strömbrytare säkringsblock. Red slås, så det går till tillbehöret sidan av säkringen blocket.
4

Anslut eventuella tillbehör som en makt antenn (blå) och andra leksaker som extra skärmar. Följ instruktionerna som följer med tillbehören.
5

Montera DVD-spelaren däck till satsen. DVD-spelaren Huvudenheten går i hylsan. Den trimplatta fungerar som snickare för bindestreck och monterade däck och kit. Använd de böjbara flikarna för att hålla hylsan till DVD-spelaren däck. Skjut allt i instrumentpanelen, och bakifrån, skruva monteringsbulten till en böjbar perforerad vistelse. Använd en självgängande skruv att skruva staget till brandmur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90027.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.