Hur man installerar en Dual DVD-spelare

Dual Electronics har blivit en ledande leverantör av i bilen underhållningssystem. Medan de eleganta, avancerade DVD-spelare ser utmanande att montera och tråd, kan de faktiskt installeras med några grundläggande verktyg, lite tålamod och grundläggande ledningar kunskap. Saker du behöver
Dual Electronics märkesvaror DVD-spelare
bil med befintligt ljud (video, om möjligt) systemet
Liten skruvmejsel Electronic Specialty montering sele (endast vid behov)
Show Fler Instruktioner
Installera Dual DVD-spelare
1

Ta det befintliga systemet. Om fordonet där Dual DVD-spelare kommer att installeras redan har en enhet radio huvud, DVD-spelare, eller annan underhållning huvudenhet installerad, ta bort den här enheten. Var noga med att lämna några kablar, fästen, eller montering selar intakt när du tar bort den gamla enheten, eftersom de kan vara nödvändigt när du installerar Dual DVD-spelare.
2

Montera hylsan. Färska ur lådan, bör Dual DVD-spelaren redan vilar i sin monteringskassetten. Ta försiktigt bort enheten från monteringskassetten, sedan försiktigt men bestämt trycka monteringskassetten i utrymmet utryms av den tidigare radio, DVD-spelare, eller huvudenheten. Böj flikarna på monteringskassetten som är nödvändiga för att säkra det på plats.
3

Anslut antennen. Beroende på märke och modell av fordon i vilken du installerar Dual DVD-spelare, kommer det att vara antingen en koaxialkabel som kör direkt från en fast antenn eller en plast ledningar modul med antenn ingångar och makt kontroller antenn. Om bilen har en plast modul antennkablaget, helt enkelt koppla in den stora antenningång porten på baksidan av Dual DVD-spelare. Om bilen har en koaxialkabel, skjut den försiktigt i AM /FM-porten till vänster på DVD-spelarens baksida och, om nödvändigt, skruva medurs för att låsa den på plats. Var säker på att köra antennkablarna genom öppningen där spelaren kommer att installeras för att skapa ett snyggt utseende.
4

Anslut ledningsnätet. I de flesta moderna fordon, kan hela audio /video-kablar kan anslutas direkt till Dual DVD-spelaren genom att ansluta den modulära sele i enheten och trycka tills det klickar på plats. På äldre bilar, eller fordon utan en plast kabelnät, kan ett kabelnät adapter behövas för att slutföra installationen. Dessa selar bör finnas tillgängliga från din lokala Dual Electronics återförsäljare, men selar för sällsynta fordon kan behöva särskilda beställas från tillverkaren. Som med antennen, vara säker på att ansluta kabelstammen till Dual DVD-spelaren genom öppningen där spelaren kommer att installeras, när spelaren skjuts på plats, kommer ledningarna att döljas bakom enheten
<. br> 5

Testa enheten. Med ledningsnätet och antenn inkopplad, bör den dubbla DVD-spelaren vara i full drift. Testa enheten genom att slå på eller starta bilen och sedan trycka på "Power"-knappen. Om enheten inte komma på, eller om den uppför sig underligt, kontrollera kabelanslutningar gjorts i steg tre och fyra ovan. Om enheten slås på och spelar framgångsrikt, driva bort, stänga av bilen och fortsätta till steg sex.
6

Skjut Dual DVD-spelare i hylsan. Försiktigt besättningen något utskjutande eller herrelösa trådar i öppningen där Dual DVD-spelare kommer att installeras, rikta in spelaren med öppningen i monteringskassetten, sedan tillämpa mild men fast tryck för att driva enheten på plats. Dual DVD-spelaren ska glida lätt in den i monteringsramen och samtidigt erbjuda endast minimalt motstånd, om enheten verkar svårt att pressa in i hylsan, ta bort den och kontrollera om några kablar som kan blockera dess rörelse. Säkra spelaren på plats med skruvarna som medföljer Dual DVD-spelare.
7

Ersätt alla bil hårdvara. Om du tog bort något av bilens interiör hårdvara - såsom en plast täckring, växelspaksknopp, eller mattor - ersätta dessa objekt att slutföra installationen av din Dual DVD-spelare
<. br> .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90008.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.