Honda Odyssey DVD spelare Felsökning

Reparera din Honda Odyssey DVD-spelare är en mycket komplex uppgift som kräver särskild kunskap och expertis inom digitala kretsar och reparation. Av denna anledning bör de flesta konsumenter inte försöka fixa sin egen DVD-spelare. Men det finns vissa grundläggande, gemensamma problem som de flesta konsumenter kan felsöka utan dyra specialverktyg. Gör din egen felsökning kan du spara pengar på onödiga reparationer och hålla din DVD-spelare i trim. Saker du behöver
Multipurpose kabelersättning testare
kablage
utbytessäkringar
Visa fler instruktioner
1

Koppla audio kablar ansluter din DVD-spelare till andra bildelar som din förstärkare och eftermarknad högtalarinställning, om tillämpligt.
2

Testa ljudet kablage med ett mångsidigt kabel testare som gör att du kan testa flera anslutningsalternativ stilar. Alla kablar testare fungerar olika och det finns ofta ett annat förfarande för att testa olika typer av kablage. Kontrollera din instruktionsbok om du är osäker på hur man testar kablar ansluter DVD-spelaren till andra komponenter. Byt ut alla kablar som befinns vara defekt med nya, arbetar kablage.
3

Öppna säkringen panelen i bilen som håller säkringar för ljud om du bara får ljud från en kanal eller får en svag signal.
4

Hitta din bil bruksanvisning och hitta de säkringar som ansvarar för ljuduppspelning. Ta bort säkringarna.
5

Inspektera säkringarna med en ficklampa eller starkt ljus för att se till att det inte finns några sprickor i tråden eller brända områden runt silverkontakter eller inuti glasröret. En skadad eller trasig säkring är ofta ansvarar för en ljudkanal inte arbeta eller minskat ljudutgång. Byt skadade säkringar med nya arbetsmetoder säkringar av samma typ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90076.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.