Hur Wire en bil I Dash DVD Receiver att spela med parkeringsbromsen ansatt

Moderna mobila ljud-DVD-spelare är konstruerade för att lagligt spela DVD-skivor med tanke på de framsätespassagerare med parkeringsbromsen ilagd. Dessa enheter är utrustade med ledningar leder till tala in-dash-mottagare när bromsen är aktiverad, vilket gör att spelaren att visa en dvd-avbild. Ledningar handbromsbrytaren är en del av en normal installation, och ökar förarens säkerhet tillsammans med efterlevnad av lagen. Saker du behöver
DVD i streck mottagare
Vehicle schema (tillval) katalog Aftermarket kabelnätet
Isolerad t-tap klämmor
Isolerad skarvhylsor
Wire Crimp Tool Review Needle tång
Skruvmejslar (Philips, Allen, Torx) katalog Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Wire radion till eftermarknaden ledningsnätet genom att följa färgkodning på etiketten för DVD-receivern, och förpackningen av eftermarknaden sele. Crimp före avskalade leder tillsammans med de isolerade krympanslutningar och Crimptång.
2

Gå nöd tråd bromsomkopplaren i fordonet, genom att avlägsna eventuella skymmande paneler med rätt skruvmejslar, och /eller Ratchet och Hylsnyckelsats. Konsultera en bil schematisk behov att lokalisera skruven och platser bult behövs för borttagning.
3

Dra nöd /parkeringsbroms kabel från DVD mottagarens sele (vanligtvis vit och grön) till Nödbromskontakt. Tråden leder till växeln är negativ jord, så det borde bara vara en.
4

Skjut den gröna och vita kabeln som kommer från mottagarens sele och handbromsen tråden tillsammans inne i t-tap. Vik över t-kranen, se båda ledningarna begränsas inom metall tänderna. Snäpp kontakten helt med spetstång.
5

Byt paneler demonteras för att ge åtkomst till ledningarna nödbromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90083.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.