Hur man monterar en videoskärm på en Dashboard

Montering en videoskärm på instrumentbrädan i din bil kan göras på bara några minuter. Samtidigt med video i din bil kan vara ett bra sätt att fördriva tiden på långa resor eller medan du väntar i trafiken, tänk på att de inte är avsedda för att underhålla föraren under körning. Faktum är att vissa stater har lagar om var du kan sätta din video skärm, så kontrollera lagarna i ditt tillstånd bör vara en del av installationsprocessen. Saker du behöver
Sladdlösa Skruvar borra Addera Visa fler instruktioner
1

Forskning lagarna i ditt tillstånd om streck-monterade videoskärmar. Det finns begränsningar för videoskärmar i vissa stater, så att du vet lagarna. Vissa stater tillåter användning av videoutrustning i ett fordon, så länge det inte är synlig för föraren när bilen är i rörelse.
2

Köp en streck-fästet. Typiskt dash monterade parentes är för mindre videoskärmar av sju inches eller mindre, så om du redan har en videoskärm, vara säker på att det kommer att passa med din konsol. Din bildskärm bör ha en bild montera på baksidan, eller en skruv-in funktionen i botten av det att fungera med konsoler, så se till att det gör det.
3

Installera DASH MOUNT fäste på den valda platsen med hjälp av lim som följer med konsolen. Som ett säkrare alternativ, följ fästet tillverkarens anvisningar för att skruva fästet i instrumentpanelen. Innan du försöker att installera bildskärmen, testa konsolen styrka genom att hänga ett viktat väska från det.
4

Skjut eller skruva monitorn på fästet, beroende på funktionerna i din bildskärm. Fäst alla skruvar som fäster bildskärmen till fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90053.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.