Felsökning av en Panasonic I-bil dvd-spelare

Panasonic tillverkar ett antal mobil DVD (Digital Video Disc) videospelare. Man har en multiformat uppspelning och en annan har en inbyggd dekoder MPEG2 video. Enheterna är konstruerade för installation i bil. Vanliga frågor kan innefatta någon makt eller ljud, problem skiva, som att hoppa, fjärrkontroll problem, samt problem med MP3-uppspelning. Problem som dessa kan åtgärdas genom att följa några felsökningssteg. Instruktioner
1

Vrid tändningen till läge "ACC" läge om DVD-spelaren inte slås på.
2

Spåra ledningar mellan Panasonic in- bil DVD-spelare och en stereo eller slutsteg, om det inte finns något ljud. Se till att alla anslutningar är täta. Ljudproblem kan också orsakas av kondens, t.ex. morgondagg. Låt DVD-spelaren torka en stund innan du försöker använda den igen om ett bilfönster eller windows lämnades öppna under natten.
3

Kontrollera att skivan inte är upp och ned om en skiva inuti, är enheten påslagen, men inget ljud hörs. Etiketten är vänd uppåt. Spelaren kan endast spela DVD-video, video-CD, CD och CD-DA-, data-inspelade CD-R och CD-RW samt MP3 uppgifter-inspelade CD media (CD-ROM, CD-R, CD-RW). Alla andra skivor går inte att spela. Ta en titt på skivan och kasta ut alla skivor som visar synliga repor och att hoppa.
4

registrera alla skivor som innehåller MP3-filer med ISO 9660 Level 1, Level 2, Joliet, Romeo eller Apple Extension med ISO 9660 filformat endast om du har problem med att spela MP3-filer. Panasonic rekommenderar en bithastighet på 128 kbps eller mer.
5

Minska skrivhastighet så lite som möjligt om du fortsätter att ha problem med MP3-filer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90038.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.