Hur man spelar DVD-skivor i en bil

Nyligen, många familj och bilar lyx har kommit med dvd-spelare installerad. Dessa är stora distraktioner för långa resor och hjälper till att hålla uttråkade passagerare och antsy barnen i schack. Många människor som inte har ägt en bil med dvd-kapacitet kan bli förvirrade av hur de fungerar. Instruktioner
1

Köp en bil med en DVD-system eller har en DVD-system installerat i din nuvarande bil. Det finns flera olika alternativ beroende på vilken typ av bil. Vissa kommer med skärmar i varje nackstöd, medan andra flip ner från taket för att tillåta alla att titta på.
2 hörlurar

Köp för varje plats i din bil. När du tittar på DVD-skivor kan vara en stor distraktion för dina passagerare, vill du inte att det blir en distraktion för föraren. De flesta DVD-system erbjuder ett antal hörlursuttag så filmens ljud kan dämpas. Detta är ett måste-ha alternativ om du köper en DVD-systemet.
3

Välj ett brett utbud av DVD-skivor för din resa. Beroende på passagerarna, bör du ta med en stor mängd filmer att tillgodose allas smak och har en kontinuerlig ström av filmer som visas under resan.
4

in din film i DVD-spelaren. Vissa system ser ut exakt som en CD-spelare men betecknas med en DVD-logotyp. Nyare modeller har en pekskärm i mittkonsolen, du måste trycka på en DVD-knappen för att skjuta den här panelen ner och infoga filmen
5

Välj "Play Movie" från menyn.. Detta kommer att börja din film. Kontrollera att alla skärmar fungerar ordentligt innan du hämtar på vägen. Detta kommer att hindra dig från att dra över och åtgärda problemet under enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89997.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.