Installera en Flip Down TV i en bil

En flip ner stil TV fungerar bra i en bil eftersom TV-skärmen kan vändas uppåt och förvaras när den inte används. Du kan installera en av dessa uppsättningar i bilen själv. Du måste besluta om vilken typ av flip ner TV som är rätt för din bil. Det finns två allmänna platser för att installera en TV-apparat: i taket eller i säteshuvudstöd. Saker du behöver
Flip ner TV setDrill /screwdriverRazor knifeContact cementCigarette ljusare plug
Visa fler instruktioner
Tak TV
1

Kontrollera om en metallplåt vilar mellan taket klädsel och headliner om du inst. Du kan behöva att delvis ta bort klädseln för att kontrollera detta. Om ingen sådan plåt finns, installera ett skikt av plast eller plywood under klädseln.
2

Borra skruvarna på TV-ram i metall /plast /trä blad att fästa den i taket. Den bästa platsen är direkt i mellan och parallellt ryggstöden i framstolarna. Addera 3

Anslut TV: n till den externa audio /video-enhet om den har en. Kör tråden genom taket och dörrkarmen så att den inte hänga ut i mitten av sätet facket. Förvara enheten i handskfacket eller under passagerarsätet. Se om du kan ansluta den här rutan till bilens cigarettändaruttag med en adapterkabel.
4

Wire TV till bilens elsystem via rattstången om den inte har en A /V-enhet eller adapter som kommer att fungera. Kör tråden genom taket och dörrkarmen om den ansluts direkt till TV. Om den ansluts till en A /V-enhet, kör tråden längs instrumentbrädan kanten eller annat sätt att det inte kommer att komma i vägen för någon. Addera nackstöd TV
5

Se till att ett nackstöd nedfällbar set passar i bilens nackstöd. Placera TV ramen upp och ned mot nackstödet för att mäta den. En sju tums skärm bör passa in i alla fordon. Något större kanske inte passar i en kompakt bil.
6

bort nackstödet från sätet och klädseln från huvudstödet. Beskriv kanten av TV-innehav ram med en filt markör på baksidan av nackstödet s skumstoppning.
7

Skär ett hål i skummet med en rakkniv kniv, vilket gör den djup och bred nog för att helt passa ram i nackstödet.
8

Place kontakt cement i hålet och placera ramen i hålet. Hitta hålet i ramen där TV-kabeln går igenom och peta hela vägen genom skummet på det hålet med en skruvmejsel eller liknande anordning.
9

Täck nackstödet med sin klädsel och skär klädsel bort över ramen. Placera TV: n in i sin ram och köra kabeln genom hålet och ut genom botten öppningen av klädseln. Anslut kabeln till TV: ns audio video box, om den har en, och förvara lådan under sätet eller i handskfacket.
10

Bestäm hur du ansluter TV: n till bilens elsystem. Du kan ansluta den direkt via rattstången, men med hjälp av en cigarettändare adapter kan vara lättare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90002.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.